У Переяслав-Хмельницькому районі відзначили День Конституції України та День Молоді

0
1422

25 червня 2017 року в центрі села Мала Каратуль відбувся районний урочистий захід з нагоди відзначення Дня молоді та Дня Конституції України. В переддень Українського загальнодержавного свята – 21-ї річниці головного Закону України жителів Переяслав-Хмельницького району з гостинністю зустрів сільський голова Малокаратульської сільської ради Валерій Ходько, йдеться на сайті РДА.

Під синьо-жовтим прапором, під охороною тризубого Герба, Україна відзначає на державному рівні ще одне свято, свято краси, енергії, запалу – свято Дня молоді.

З вітальними словами до громади району звернулися голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін та голова Малокаратульської сільської ради Валерій Ходько. Андрій Пряхін привітав всіх присутніх з подвійним святом, та зазначив, що День Конституції – одне із самих „молодих” свят сучасної України, в який ми віддаємо данину поваги символам держави, що пройшли довгий героїчний шлях. Щиро побажав жителям району нових відкриттів, реалізації найсміливіших планів, пізнання і самоствердження, а молоді – успіхів, ясних цілей і завзятості в отриманні знань, активної життєвої позиції та самореалізації.

Кожен із нас пише свою сторінку в історії та докладає зусиль в розвиток та процвітання нашого краю. Хтось захищає Переяславщину далеко на Сході, Хтось примножує її славу трудовими здобутками, спортивними досягненнями, хтось своєю життєвою позицією, вчинками та досягненнями, а інші прославляють своє місто талантом.

З нагоди відзначення Дня конституції України та Дня молоді голова адміністрації Андрій Пряхін та заступник голови адміністрації Любов Онопрієнко відзначили активних жителів району, вручивши подяки з грошовими винагородами.

В день відзначення державного свята висловили співчуття рідним захисників, які загинули в зоні АТО. Хвилиною мовчання вшанували всіх хто віддав своє життя за вільну і Незалежну Україну

Продовжилися урочистості святковою концертною програмою в виконанні народного колективу „Чорнобривці” (керівник Михайло Бобик), Юлії Ковалівської, Діани Дяченко, Юрія Зражевського, Володимира Нагорного, Тетяни Чайки, Григорія Катрича та Юрія Надіда, Владислави Горобець, Владислави Рубан та колективу „Фаворит”.

На завершення всі присутні мали можливість насолодитися смачною кашею, яку приготували працівники приватного підприємства „Євросем”.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.