«Медична, фізична, психологічна реабілітація на Переяславщині: стан, проблеми, перспективи»: круглий стіл

0
145

У п’ятницю, 22 березня 2024 року об 11:00 в конференц-залі імені Василя Сухомлинського відбудеться І регіональний круглий стіл «Медична, фізична, психологічна реабілітація на Переяславщині: стан, проблеми, перспективи». Про що говоритимуть?

Про захід повідомляє сайт Університету Григорія Сковроди в Переяславі.

Під час круглого столу очікується активна дискусія та обмін думками між учасниками з різних сфер діяльності, спрямованих на покращення системи реабілітації на Переяславщині.

Повідомляється, що тематика круглого столу включатиме наступні пункти:

  • Загальні поняття та характеристика реабілітації;
  • Законодавча база у сфері реабілітації;
  • Наявні ресурси та можливості: потреби в реабілітації серед населення Переяславщини; потреба в об’ємах надання медичної, психологічної та фізичної реабілітації; потреби в фаховому ресурсі; потреби в обладнанні, необхідному для реабілітації; фінансові потреби.
  • Об’єднання зусиль та напрямів роботи приватних та державних медичних установ Переяславщини в процесі організації надання комплексної реабілітації для населення.
  • Роль Університету Григорія Сковороди в Переяславі у майбутній підготовці фахівців з фізичної та психологічної реабілітації, співпраця закладу з медичними установами.

Планується, що серед запрошених гостей будуть: начальник Бориспільської військової адміністрації Руслан Дяченко, голова Бориспільської районної адміністрації Антон Мотрич, заступник голови Київської обласної ради  Тетяна Семенова, начальник департаменту охорони здоров’я Київської обласної державної адміністрації Любов Криклівець, депутат Київської обласної ради Віктор Шеремета, депутат Київської обласної ради Володимир Горковенко, депутат Київської обласної ради Олег Косташ, депутат Київської обласної ради Тарас Костін, голова Дівичківської сільської ради Олександр Слюсар, голова Циблівської сільської ради Олександр Палагута, голова Ташанської сільської ради Василь Вовчанівський, голова Студениківської сільської ради Марія Лях, голова Переяславської міської ради Вячеслав Саулко, директор Комунального закладу «Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» Ігор Гомонай, директор КНП «Переяславський ЦПМСД» Наталія Царенок та лікар-реабілітолог, кандидат медичних наук Юрій Гріненко.

Зі вступним словом до учасників звернуться ректор Університету Григорія Сковороди в Переяславі Віталій Коцур, начальник Бориспільської військової адміністрації Руслан Дяченко та голова Переяславської міської ради Вячеслав Саулко. Модеруватиме зустріч декан факультету природничої освіти Юрій Козубенко, а серед спікерів, поза усіма вищезгаданими, можна знайти завідувачку кафедри практичної психології Вікторія Вінс та завідувачку кафедри психології Оксана Руденко.

Організатори вірять, що результати цієї зустрічі стануть важливим кроком у забезпеченні доступу до якісної медичної, фізичної та психологічної реабілітації для всіх громадян регіону. Запрошуємо всіх зацікавлених осіб приєднатися до обговорення та внести свій вагомий внесок у розвиток реабілітаційної системи на Переяславщині.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.