Обласні змагання зі спортивного туризму серед учнівської молоді Київщини

0
1240

Джерело: Офіційний сайт виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради

19 – 21 травня в урочищі Кошик Білоцерківського району відбулись обласні змагання з велосипедного, водного та пішохідного туризму серед учнівської молоді Київщини. Команда учнів м. Переяслава-Хмельницького у складі Лазоренка Олега, Кутового Ігоря, Ткачука Максима, Кас’ян Валентини та Йолдич Олени (тренер Анатолій Близнюк) посіли другі місця на дистанціях з велосипедного туризму «Велокрос» та «Тріал». Кас’ян Валентина стала чемпіонкою обласних змагань в особистому заліку на дистанції «Велокрос» та бронзовою призеркою на дистанції «Тріал». Серед юнаків третє місце на дистанції «Велокрос» виборов Максим Ткачук. У загальнокомандному заліку команда нашого міста стала срібним призером обласних змагань серед учнівської молоді Київщини з велосипедного туризму.

Команда учнів у складі Танащука Антона, Лисенка Вадима, Лисенка Віталія, Бондаренка Дмитра, Мостового Богдана (тренер Віктор Танащук) вибороли срібні нагороди на дистанціях «Слалом» та «Спринт» в обласних змаганнях з водного туризму серед учнівської молоді Київщини.

Серед тринадцяти команд, учасниць обласних змагань з пішохідного туризму, у загальнокомандному заліку команда учнів у складі Александрової Вікторії, Соболь Олександри, Вознюк Яни, Демко Юлії, Кобзара Олега, Микитенка Максима (тренер Оксана Палатна) посіли п’яте місце.

Інна Ярема,
методист Переяслав-Хмельницької міської Станції юних туристів

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.