Представники департаменту агропромислового розвитку КОДА відвідали сільськогосподарські підприємства на Переяславщині

0
1767
6 липня 2017 року відбувся робочий візит представників департаменту агропромислового розвитку Київської обласної державної адміністрації на чолі з Бердником Романом Миколайовичем до відділу агропромислового розвитку Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації. Про це зазначається на сайті РДА.
Любов Кузькова начальник відділу агропромислового розвитку Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації, в присутності спеціалістів відділу обговорили з представниками департаменту поточні питання агропромислового комплексу району.
Спеціалісти відділу постійно здійснюють аналіз ходу проведення польових робіт у районі, збирають оперативну інформацію та здійснюють огляд посіяних зернових та технічних культур.
Щомісячно проводять аналіз галузі тваринництва району.
Крім того, представники департаменту та відділу у рамках робочого візиту відвідали:
– ТОВ СП «НІБУЛОН» Філія «Переяславська» керівник Новохатько Артем Юрійович  ознайомив присутніх з потужностями та планами підприємства, та  показав надпотужну лабораторію;
– ПП «Земля Переяславщини» керівник Ярема Олександр Григорович провів невеличкий екскурс на збиранні гороху;
– ПП «Євросем» керівник Чернюк Михайло Васильович, заступник директора Савченко Володимир Іванович ознайомив з діяльністю господарства, яке спеціалізується на вирощуванні зернових та технічних культур та тваринництвом, показав сучасну техніку, зерносховище, лабораторію та роботу комбайнів на збиранні пшениці.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.