В Переяславі-Хмельницькому відбулися традиційні змагання з тріатлону “Слов’янська Хвиля-2017”

0
1239

2-3 червня в місті Переяславі-Хмельницькому відбулися традиційні, вже одинадцяті за ліком, змагання з тріатлону «Слов’янська Хвиля-2017», а переможці отримали заслужені нагороди. Про це йдеться на сайті виконкому міської ради.

Змагання проходили за підтримки Київської обласної державної адміністрації, Переяслав-Хмельницької міської ради, Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації та численних меценатів.

Розпочалися змагання на міському пляжі біля Дніпра. Перед початком змагань напутні слова спортсменам висловили – голова КОДА Олександр Горган, міський голова Тарас Костін, голова РДА Андрій Пряхін, голова районної ради Петро Качкалда, голова оргкомітету “Слов’янська Хвиля-2017” Євгеній Панов та технічний директор “Слов’янська Хвиля-2017” Ірина Татькова. На короткій офіційній частині були присутні – перший заступник міського голови Григорій Карнаух, заступник міського голови Валентина Губенко, керуюча справами виконавчого комітету міської ради Валентина Гринець, перший заступник голови РДА Юрій Бобровнік, заступник голови РДА Любов Онопрієнко, депутати міської та районної рад, представники структурних підрозділів самоврядування та засобів масових інформацій.

В абсолютній першості в чоловіків, з результатом 4 години 21 хвилина 12 секунд (плавання 1,9 км, велогонка 90 км, біг 21,4 км), переможцем став киянин Юрій Клим, це вже його третя звитяга у переяславських змаганнях, в яких він бере участь з 2010 року, серед жінок переможницею стала Дарина Постнікова з результатом 5 годин 45 хвилин 16 секунд.  Найшвидше з переяславців повну дистанцію подолав двадцятиоднорічний Антон Мамітько (5.01.21) це сьоме місце. В командній естафеті найшвидшою виявилася команда «Кременінь» з Кременьчука. На другому місці команда «KLIM TEAM», на третьому команда «Iron Tri Sport».

Вечором в НЦК “Зустріч” відбулося вшанування переможців та призерів змагань. Міський відділ культури та туризму підготував для всіх цікаву концертну програму у виконанні переяславських аматорів.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.