Маріуполь хоче “побрататися” з Переяслав-Хмельницьким

0
1391

Переяслав-Хмельницький може стати містом-побратимом Маріуполя. З таким проектом рішення виступив перед депутатами на засіданні постійних комісій директор Департаменту економіки та структурних реформ Юрій Кампов, – повідомляє портал «ОстроВ» з посиланням на прес-службу Маріупольської міської ради.

За його словами, для створення позитивного іміджу Маріуполя на державному рівні необхідно розвивати партнерські відносини з іншими містами України.

Повідомляється, що мер Маріуполя Вадим Бойченко вже підписав угоду з міським головою Переяслав-Хмельницького Тарасом Костіним про співпрацю.

Депутатам пропонують ратифікувати документ, тим самим надати свою підтримку. Це буде сприяти розвитку та ефективній взаємодії підприємств, громадських і культурних організацій, творчих колективів, закладів освіти та охорони здоров’я. Крім того, це дозволить обмінюватися досвідом з Переяславом-Хмельницьким, спільно брати участь у проектах з розвитку міст.

Після ратифікації угоди на сесіях міських рад сторін, міста Переяслав-Хмельницький і Маріуполь будуть вважатися містами-побратимами.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.