Переяславському районі спалах Ковід? Депутати в реанімації!

0
1475

Про це написав у ФБ депутат Переяслав-Хмельницької районної ради Юрій Бобровнік .

Подаємо нижче текст посту

Виборці уникайте депутатів Аграрної партії, що перефарбувалися у «За Майбутнє».

Оскільки керівництво лікарні Лариса Кузьменчук мовчить. Мушу писати я.

У серпні  мала відбутися сесія райради з приводу виділення  7 млн. грн.  лікарні, але не відбулася. Офіційна причина щось типу затягування з тендерами. Хоча гроші ми мали виділити саме у серпні. А тендери то після того як з’являться гроші.

 Міська рада у своїй долі то зробила. Хоча районні чини  в газеті і сношали  Костіна, що типу не виділяє. Гучно у Фейсбуці про те кричали.  До жовтня приймальне відділення мали вже відремонтувати. Але… Районна рада поки що, не виділила гроші у зв’язку із тим, що частина депутатів почала хворіти. Але про це всі мовчать.

Першим в реанімацію потрапив лідер районної аграрної партії Юрій Павлушко. Повернувся із дуже теплих морів.  Двостороння Пневмонія. Нібито вже виписали. Але він все рівно мав ще 14 днів відсидіти на самоізоляції. А поліція то все мала контролювати. Пишуть люди, що вже ходить по місту, серед працівників.  Значить не все так страшно?

 Наразі в реанімації другий депутат із дружиною із аграрної партії.

Яка вірусна хвороба вкладає їх у реанімацію, думаю для Вас здогадатися не складно.

Наразі аграрна партія злилася із проектом «За майбутнє!».  Неофіційно офіс районного «За Майбутнє» знаходиться у приміщенні Переяслав-Хмельницької районної ради, ведуть їх  депутати Іван Бугаєнко, Андрій Коркач. Тому ці двоє теж з ними контактували.

Електроенергію топлять, принтери заряджають,  пальне, комп’ютери гроблять на партійні цілі за кошт платників податків звісно ж, тобто з районного бюджету. Переконаний, що голова РДА теж з ними у тісному контакті.

Аграрна партія в середині серпня кілька разів проводила свої сходняки. Визначалися, що робити їм із виборами. Тому ймовірність того, що всі заражені є дуже висока.

 Хоча з того, що я зрозумів контактного кола вже ніхто не встановлює. Депутати аграрної партії це місцеві феодали у підпорядкуванні яких є трохи працівників. А інформація про причини захворювань чомусь замовчується.

Відсьогодні почалася виборча кампанія і ці діячі підуть у Ваші двори Вас агітувати. Тримайтеся від них подалі у прямому і переносному значенні.  

Ваше здоров’я важливіше за майбутнє колишніх агропартійців, що минулі 5 років обіцяли врятувати переяславське село і не врятували.

Список депутатів аграрної партії можна глянути тут

http://p-hmrada.org.ua/structure/commission/item/17-sklad-postijnikh-komisij

Репост вітається!

Нагадаємо, що наші дописувачі вже писали проте, що першим у реанімацію потрапив Юрій Павлушко.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.