Депутат переяславської райради в реанімації. Короновірус?

0
1072

Стало відомо, що лідера Переяслав-Хмельницької районної організації аграрної партії, депутата районної ради  Юрія Павлушка ушпиталили в реанімаційне відділення Переяславської центральної лікарні із двостороннім запаленням легень після того, як він повернувся із закордонного відпочинку.

До нас звертаються селяни сіл Соснівка (колишнє Радянське) та Соснова (колишнього Переяславського району) і повідомляють, що депутат перебуваючи вже у важкому стані, постійно кашляючи, виходив на роботу і був серед трудового колективу своєї сільськогосподарської фірми ПП «Соснова». І вони переживають, що в цих селах тепер може бути багато носіїв короновірусу.

В офіційній інформації району, хворих із села Соснова чи Соснівка, що надходить від Переяславської ЦРЛ немає. Але селяни представили фото аналізів де написано, цитуємо:» ..авлушенко Юрій», де відображено, що ця людина хвора на ковід-19. І переконують журналістів Нового Погляду у тому, що у селі Соснівка не проживає ніякий громадянин  «..авлушенко Юрій» з таким прізвищем, яку б ти літеру на початок не приставив, є лише Павлушко Юрій. Тому в аналізі або помилилися у прізвищі, або свідомо його підробили, щоб приховати.

Селяни дуже переживають за свої родини, адже місцева районна влада в особі заступника голови Переяслав-Хмельницької РДА Коркача Андрія Григоровича, голови РДА Дяченка Сергія Михайловича, заступника голови районної ради Бугаєнка Івана Сергійовича в неофіційній розмові підтверджують хворобу депутата, проте не вживають жодних дій щодо визначення контактного кола осіб депутата. І не вимагають від керівництва центральної районної лікарні провести ПЛР тестування працівників ПП «Соснова».

Складається враження, що депутат приховує реальний стан свого здоров’я, а керівництво району намагається приховати можливий спалах захворювання Переяслав-Хмельницькому районі.

Я як, журналіст розумію, що за кілька місяців, можливі масові діагнози захворювання на Ковід 19, проте розумію і переживання селян з цього приводу, які уразі ускладнень, не мають грошей на відміну від пана «…авлушенко» лікувати себе та своїх рідних.

У кого є більше інформації пишіть з цього приводу у коментарях, і порадьте, що робити селянам?

Олексій Бараннік

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.