Юрій Бобровнік: відбулася чергова сесія районної ради. Про що не напише місцева преса ? )

0
2124

З позиції ефективності прийняття рішень – оцінюю її 50 на 50. Повністю не спрацювала земельна комісія Андрія Коркача. На засідання постійних комісій Андрій не з’явився, толком під час сесії нічого не пояснив. Фактично депутати не знали за що голосувати, тому тиснули «проти», «утримався».

У нас є селекційний центр. Він державний. Мав би на повну бичків розводити племінних, ніби то він і робить. Але за ним не мало землі числиться, яка мала бути, по логіці, сіножатями. А по факту – вся ореться і, по ходу, приватними структурами. Чого робити не можна по ідеї.  Центр вже кілька сесій намагається провести затвердження нормативно-грошової оцінки землі яка йому належить, тобто держав. Це його право, як юридичної особи.

Ми, депутати, провалили те все вкотре. Навіщо то нам і в чому там нюанси – мала роз’яснити земельна комісія, але нічого так і не пояснила. Навіщо ми валим державний селекційний центр? Якщо розорють землі там самозахватом приватники, то земельна комісія має винести рішення про звернення районної ради до поліції за фактами. Ми ж, по факту, ускладнюємо роботу центру. Логіка нелогічна. Але це Андрій Коркач, партія «Простих людей» )) Без образ. Це я, як депутат комісії по законності та регламенту, стверджую. Навіщо вносити на сесію не підготовлені питання до порядку денного, щоб ми просто тупо  10 хвилин  кнопки тиснули «проти», «утримався»? Бо незрозуміло, що мутять пани «Прості люди» ?

 

Хочу всіх привітати під час голосувань, відбувся перший факт кнопкодавства. А Ви кажете у Верховній раді там всі негідники.

 

Депутат вийшов, а на екрані за земельні питання йшли голосування. При тому, що ці питання порядку денного відверто валилися. Навіщо було підставляти депутата, і хто це зробив, був встановлювати профільна депутатська комісія.

 

Але за пульти відповідає у нас хто? Звісно керівник виконавчого апарату районної ради усім відомий Юрій Клименко ))))

 

Подивіться на відео кого в залі немає, а за результатами голосувань проголосував  романтика ))

Ганьба!

Далі буде…

Слава Україні!

 

депутат районної ради Юрій Бобровнік, спеціально для НП

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.