На Переяславщині мітингувальники вимагають розблокувати нафтобазу “БРСМ-Нафти”

0
1488

23 листопада біля нафтобази постачальника пального для мережі АЗС “БРСМ-Нафта” у Переяслав-Хмельницькому на Київщині зібралися десятки людей, це працівники компанії та їх родини, які вимагали від Державної фіскальної служби України звільнити незаконно захоплене і розграбоване підприємство. Люди підтверджували свої вимоги судовими рішеннями і назвали керівника ДФС Романа Насірова рейдером, передає Depo.ua.

“Ми сьогодні прийшли, з вимогою виконати рішення судів, аби виконати закон і звільнити наші робочі місця від рейдерів з ДФС. Вже кілька тижнів нам не дають взагалі працювати, чесно заробляти гроші і годувати свої сім’ї. Ми хочемо, щоб керівництво ДФС повернуло нам нашу роботу”, – розповідає працівник нафтобази Юрій Міхонько, який через незаконні дії ДФС на початку листопада фактично залишився без роботи.

Люди прийшли з протестом не безпідставно. Мали з собою не лише емоції, а й судові рішення. В них чітко і неоднозначно вказано – слідчі ДФС повинні повернути компанії незаконно утримуване ними майно і покинути всі захоплені рейдерами підприємства.

“16 та 18 листопада ми отримали перші судові рішення у справі блокування роботи нафтобаз працівниками ДФС. Відповідно до цих рішень співробітники ДФС незаконно, без правових підстав перебувають на об’єктах і блокують їх роботу. Фактично компанію грабують руками держслужбовців. Однак ДФС під керівництвом Романа Насірова продовжує ігнорувати рішення судів. Це порушення законів України. Невиконання рішення судді – це злочин, який карається позбавленням волі від 5 до 8 років. Ті люди, які захопили та утримують зараз підприємства повинні це чітко розуміти і відповідати за свої дії”, – прокоментував ситуацію адвокат Теплюк Віталій.

 

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.