Година творчості і доброти об’єднала особливих дітей Переяслава

0
1152

8 червня в готельному комплексі «Пектораль» відбулася традиційна літня зустріч дітей з особливими потребами, присвячена Міжнародному дню захисту дітей. У цьому заході за запрошенням організаторів – міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Переяслав-Хмельницької міської ради взяли участь 20 юних переяславців, йдеться на сайті виконкому міської ради.

Програма заходу включала в себе проведення майстер-класу із виготовлення квітки з сюрпризом, спілкування за святковим столом.

Заступник міського голови Валентина Губенко та директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Мільгевська звернулися з вітальним словом до дітей і батьків і побажали їм доброго самопочуття, насиченого і пізнавального літа, творчих успіхів, віри у власні сили.

Під час проведення майстер-класу під керівництвом фахівця із соціальної роботи МЦСССДМ Тетяни Колодій панувала дружня атмосфера. Хоча учасники заходу виготовляли поробки з кольорового паперу за однією схемою, але вони вийшли різні, індивідуальні. Сам процес виготовлення зайняв не багато часу і був захоплюючим і цікавим. Завзяття, з яким діти виготовляли квітку-сюрприз, показало, що кожен з них є творчою особистістю, яку лише треба вчасно зацікавити, підтримати та розвивати.

Такі заняття завжди дуже цікаві для особливих дітей, бо вони допомагають розвивати творчу уяву, фантазію, сприяють розвитку дрібної моторики пальців рук.

По закінченню зустрічі батьки дякували організаторам за увагу та підтримку, а діти поверталися додому задоволені, переповнені враженнями, тримаючи у руках свої творчі роботи.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.