Підпалили авто в Переяславі громадському активісту! (відео)

0
620

У Переяславі орієнтовно о 19:30 в суботу 21 жовтня 2023 року невідомий чоловік підпалив авто громадському активісту, керівнику ГО «Стоп корупція» Богдану Тищенку.

На відео видно, як спалахує миттєво авто яке припарковане біля під’їзду будинку, фактично в центрі Переяслава. На відео видно, як із напрямку спалаху авто, через кущі, вискакує чоловік, який різко змінює курс, бо його хтось злякав. Якщо хтось впізнав чоловіка чи має відео з приватних домоволодінь, адже зловмисник побіг у напрямку вулиці Ковальська в сторону міського стадіону імені Валерія Лобоновського, цілком ймовірно, що зловмисник міг звернути на вулицю Грушевського, прохання написати Богдану Тищенку в месенджер Фейсбук.

Богдан Тищенко є інвалідом, адже немає однієї ноги. Тому переважно пересувався містом на авто. До авто підходив користуючись протезом.

Також відомий тим, що постійно протягом останнього року активно критикував переяславського міського голову В’ячеслава Саулко та екс-депутата Переяславської районної ради Олександра Ярему, голову Бориспільської районної державної адміністрації Руслана Дяченко.

Поліція поки, що не проявляє активного інтересу до підпалу авто. За рік у Переяславі це вже третій підпал автівок. З останніх гучних підпалів був підпал автівки керівника апарату виконавчого комітету Переяславської міської ради Тетяни Гич.

Поліція принаймні публічно не впіймала ні паліїв, ні замовників цих підпалів.

Відео отримано задяки роботі інтернет-провайдера “ХатаНет”

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.