Пам’ятник герою України на місці ТУАЛЕТУ поставили у Переяславі!

0
781

До нашої редакції звернулися жителі міста Переяслав, які повідомляють, що їх обурює той факт, що засновнику переяславський музеїв Герою України Михайлу Сікорському, якому 13 жовтня мало виповнитися 100 років від дня народження, міський голова Вячеслав Саулко відкривав пам’ятник поспіхом серед будівельного сміття та матеріалів. На відкриття прибув і голова Бориспільської РДА Руслян Дяченко, окрім того, в урочистостях відкриття взяв колишній  міський голова Переяслава Іван Якименко, який погорів на хабарі свого часу 

З відео випливає, що дійсно, пам’ятник відкривають посеред піску, прикривши то все зеленою тканиною .

Але на наступний день, пам’ятник перенесли і поставили під сусідній паркан, на місце де до початку підготовчих робіт стояв туалет.

І людей обурює таке відношення до пам’яті Михайла Сікорського.

Ми передивилися фото на Google картах

Зі сторони вулиці Гімназійна у Переяславі


зі сторони вулиці Шевченка у Переяславі

І дійсно підтверджується там куди змістили пам’ятник Сікорському реально стояла за день до урочистого відкриття громадська вбиральня.  Змістили пам’ятник так розуміємо з метою того, щоб працівники все ж таки після урочисто-позорного відкриття доробили локацію, доклали плитку.

Але сам факт того, що переяславська міська влада не здатна гідно вшанувати пам’ять свого земляка, того хто створив у Переяславі свого часу 27 музеїв, наштовхує на думку, що таких керманичів міста громада має гнати у шию з посади.

Василь Каток

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.