На Переяславщині відбувся районний дитячий фестиваль

0
1141
9 червня 2017 року у селі Ковалин відбувся районний дитячий фестиваль «Переяславщина – мого дитинства світ!». Про це зазначається на сайті РДА.
Почесними гостями фестивалю були заступник голови райдержадміністрації Любов Онопрієнко, начальник служби у справах дітей та сім’ї Світлана Бутник, начальник відділу молоді та спорту Борис Сонько, начальник управління соціального захисту населення Надія Ясинчук  таначальник відділу освіти Таміла Дубина, які привітали юних учасників фестивалю, побажали успіхів, перемог і здійснення всіх мрій та сподівань.
Розпочалося свято з краєзнавчо-пізнавальної   мандрівки  «Шляхами чудес Переяславщини» та Туристичного авто-бліц-маршруту. Учасники відвідали маловідомі та унікальні місця району, які включено до туристичного маршруту обласного та державного рівня «Вишиваний шлях».
Організатори підготували  цікаві вікторини, локації з різноманітними майстер-класами по виготовленню ляльки-мотанки та квілінгу, спортивно- розважальну програму, а також веселі літні забави та конкурси. Усі гості свята насолоджувалися святковою програмою  з танцювальних і пісенних виступіву виконанні найталановитіших переяславців. Також приємною несподіванкою  стала  урочиста царемонія  нагородження  талановитих дітей  району в  номінації «Зірка Переяславщини».
Захід видався цікавим і сповненим позитивних емоцій не тільки для дітей і молоді,  їхніх батьків, а й для всіх гостей свята.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.