Дивні схеми опалення та розрахунків у Переяславській ЦРЛ

0
1000

Про це на своїй сторінці повідомив депутат Переяслав-Хмельницької районної ради Юрій Бобровнік.

На запитання депутата : “Чому вони пів жовтня, листопад і грудень, опалють за 1 млн. 600 тис.  грн., а лютий, березень, пів квітня в середньому за 300 тис грн., при тому, що температурні режими одинакові, і скільки коштував січень?”

Головний лікар, яка довгий період часу була заступником одіозного головного лікаря Володимира Якименка, не змогла надати відповідь.

Цитуємо пост депутата та надаємо відео із сесії районної ради.

“3 млн. грн. на опаленні ЦРЛ в карман?!

Тільки кому??? Остання корупційна схема?

Під час сесії районної ради 23 травня задав питання головному лікарю Ларисі Кузьменчук

Суть.

ЦРЛ проводить тендер, звісно його виграє (з 2014 року) Укрспецтепло. За результатами тендеру в червні 2018 року ще Якименко підписує угоду з фірмою на 4 млн 155 тис грн. з терміном дії до 31.12.2018 р.

Тобто пів Жовтня, Листопад, Грудень коштували по опаленню платникам податків 4 млн 155 тис грн..
Тобто один місяць опалення ЦРЛ, за логікою документів, коштував орієнтовно в районі 1 млн. 600 тис грн.

Тобто за логікою угоду 31.12.2019 році ці гроші мали виплатити Укрспецтепло.

Закон дозволяє керівництву ЦРЛ докупити без тендеру гігакалорії далі на 20% від суми, це орієнтовно 831 тис. грн. Таку додаткову угоду Лариса Кузьменчук, як і в попередні роки Якименко, 31 січня 2019 року укладає. На фото.

І за логікою цієї додаткової угоди опалюють лютий, березень, пів квітня 2019 року, що за температурними режимами подібний жовтню, листопаду та грудню 2018 року. І тут коштує Один місяць опалення ЦРЛ орієнтовно 332 000 грн., що в 5 разів менше ніж у грудні 2018 року.

Притому ЦРЛ мала спожити в лютому, березні, та квітні 2019 р. майже таку ж саму кількість гігакалорій, притому, що відповідно додаткової угоди її ціна стала дорожчою більше ніж на 100 грн.

Я не розумію, чому в наступні місці 2019 року Укрспецтепло працювало собі у збиток, а пацієнти не померзли в лютому і березні.

Із схеми випав місяць січень.

Лариса Кузьменчук не надала відповіді відповідно до мого депутатського звернення по сумі оплати цьому місяці. Також не надала копії актів про отримання такого тепла, і копій платіжних доручень, щодо оплати. Хоч у зверненні я просив.

На відео Лариса Василівна, сказала, що прийдіть до економіста і бухгалтера з’ясуйте. Бо типу вона не розуміє, чи то не пам’ятає. Але опалення це найменше за кількістю платіжоки в році, але найбільші за сумами. Важко забути такі суми, особливо коли ти їх підписуєш.

Зайшов 27 травня в адмін. Корпус ЦРЛ. Бухгалтер у відпустці. «Совпадение?» Не думаю.
Економіст нічого не в курсі. Проте показала одну платіжку за січень 2019 року відповідно до акту від 31.01.2019 року сума за опалення склала, якщо не зраджує пам’ять 280 тис. грн.

Проте економіст повідомила, що в акті могло бути зазначена потреба оплати за грудень 2018 р. Потрібно дивитися текст акту, а акт в бухгалтера, а бухгалтер не бере слухавку.

Якщо за січень таки оплатили, то це вже більше за 20% . Тим більше що цього дня ЦРЛ просить не 831 000 грн., як написано в додатковій угоді, а 860 тис. грн..

Покладемо край схемам Якименка, які очолила …?
Далі буде.”

Опубліковано Юрієм Бобровніком Середа, 29 травня 2019 р.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.