Керівники міста проінспектували хід реконструкції стадіону

0
1849

Днями перший заступник міського голови Григорій Карнаух та секретар ради Петро Бочарін відвідали стадіон імені Валерія Лобановського, аби на місці наочно дізнатися про хід реконструкції спортивної арени, адже на цей рік на сесії міської ради депутати при затвердженні бюджету виділили 1,5 мільйона гривень на цю ціль, йдеться на сайті міської ради.

На території стадіону керівників самоврядування зустріли – директор комунального закладу спортивно-оздоровчого комплексу стадіон ім. Валерія Лобановського Володимир Михайловський та підприємець, виконавець робіт на об’єкті Віктор Мевша.
Міські очільники оглянули капітально відремонтований туалет, який багато років не працював. Як зазначив, Володимир Михайловський, на Київщині немає жодного стадіону, крім Переяслава-Хмельницького, облаштованого туалету для людей з обмеженими фізичними даними.

Керівники міста також оглянули тренувальні зали, адміністративний корпус стадіону, котельню, варто зазначити що працівники стадіону використовують для обігріву приміщень твердопаливний котел – після зрізання аварійних тополь працівники стадіону древесину порубали на дрова та акуратно поскладали в підсобне приміщення.

Володимир Михайловський розповів:
– Після новорічних свят продовжуються роботи по реконструкції міського стадіону. Зимові місяці ми присвятили на виготовлення проектно-кошторисну документацію. Весною приступимо до виконання самих будівельних робіт. В планах маємо зробити повну перебудову західної трибуни (центральна трибуна), яка буде під навісом від атмосферних опадів, адже футбольний клуб “Переяславщина” в цьому сезоні має намір виступати у вищому дивізіоні Київщини. І ми хочемо, щоб гравцям та болільникам було комфортно на трибуні. Маємо повністю обновити газон та підвести воду для його поливу. Аби не пригнічувати трав’яний покрив холодною водою із свердловини, плануємо її брати із річки Альта. Для цього побудуємо невеличку насосну станцію. Вода по трубах буде підведена по всьому периметру поля тож полив буде скрізь рівномірний. Трохи підрівняємо футбольне поле виведемо всю траву, яка зараз там росте та посіємо нову, спеціальну для футбольних газонів. Також підправимо і бігові доріжки. Я впевнений, що реконструкція міського стадіону – це наш вклад в майбутні великі досягнення наших спортсменів і ми сподіваємося, що Переяслав стане ще більш привабливим для проведення спортивних змагань. Сподіваюсь, що після оновлення стадіон стане культурно-спортивним центром для жителів міста та району. Тим паче, що переяславці вже звикли, що кожну зиму ми заливаємо в хокейній коробці ковзанку. Незабаром підготуємо ковзанку, адже від завтра синоптики обіцяють мінусову температуру. Користуючись нагодою, хочу запросити переяславців на активний відпочинок.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.