Двійник на виборах до Циблівської громади!

0
2482

Проце на своїй сторінці у ФБ повідомляє депутат Переяслав-Хмельницької районної ради Юрій Бобровнік:

“Махінації, брудні виборчі технології, двійники, шури-мури в Циблях!

Це все вже розпочалося в Циблівській ОТГ.

Загалом зареєструвалося 10 кандидатів, які хочуть стати головою майбутньої громади.

Знайбільш відомих претендентів це Палагута Олександр Михайлович, нині сільський голова сіл Лецьки, Віненці, Пологи-Чобітьки. Він працює не одну вже каденцію, і на останніх виборах у 2015 році 95% виборців проголосували за нього.

Та сільський голова села Циблі Сергій Дяченко. Чому я написав без по-батькові?

Палагута Олександр Михайлович зареєструввався в черзі 7 кандидатом, і за 20 хвилин до закінчення реєстрації, під ніч у нього зявився опонент Палагута Олександр Олександрович. Каралллл!!!!

Члени Циблівської територіальної виборчої комісії стверджують, що Олександр Калашник, який є депутатом Переяслав-Хмельницької міської ради і проживає у місті Переяслав, особисто переймався реєстрацією кандидата, адже за кілька годин до реєстрації Палагута Олександ Олександрович, двійник Палагути Олександра Михайловича, прийшов без необхідного переліку документів. І Олександр Калашник сам возив того двійника і дозбирував необхідні документи.

Стоп!

Згідно виборчого закону житель міста немає права працювати членом, і тим більше головою виборчої комісії в Циблях. За кілька днів до того, як формувався склад територіальної виборчої комсії у Циблях, аферисти технологи, приписують (реєструють) депутата міської ради. І він стає циблівчанином.

Співпадіння ? Не думаю!

І цей новоспечений циблівчанин, згідно жеребкування стає ще й головою виборої комісії. Співпадіння? Пощастило. Не думаю!

Кому вигідна ця дешева політтехнологічна виборча схема із відбиранням голосів Лецьківського сільського голови – Палагути Олександра Михайловича?

Калашник друг сільського голови Циблів Сергія Дяченка, члена виконкому села Циблі і міста Переяслав-Хмельницький Олександра Лесика та заступника голови Переяслав-Хмельницької РДА Андрія Коркача (керівника райнної БПП «Солідарність» та керівник штабу Порошенка в районі).

Саме двоє з них разом з головою районної ради Петром Качкалдою, свого часу, підписали протокол не існуючого громадського обговорення з приводу надання дозволу на зелений тариф скандально відомій переяславській ТЕЦ. Тобто циблівський сільський голова Сергій Дяченко, підписав протокол не існуючого зібрання, яке ж до того стосувалося життє діяльності Переяслава, а не Цибель.

Хлопчики із переяславського чобітка вирішили на повну захоплювати владу в громаді, єдиний хто може протистояти їхньому бажанню наживитися владою, отримав від них двійника, щоб відтягти голоса.

Тож уразі Перемоги Сергія Дяченка, громадою будуть керувати містяни. Я не думаю, що після таких реферансів, Калашник не отримає посаду в Циблівській громаді. Хоча ж юридично він вже і місцевий).

Репост вітається!”

 Написав депутат.

Махінації, брудні виборчі технології, двійники, шури-мури в Циблях! Це все вже розпочалося в Циблівській ОТГ.Загалом…

Опубліковано Юрієм Бобровніком Пʼятниця, 7 червня 2019 р.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.