На Київщині завершилися Всеукраїнські змагання з велоспорту “Хто ти, майбутній Олімпієць?”

0
1396

7 липня, в місті Переяславі-Хмельницькому (Київська область) стартували пошукові сільські змагання з велоспорту на шосе “Хто ти, майбутній Олімпієць?”. Участь у змаганнях взяли 67 юнаків та 16 дівчат 2003-2004 року народження з Київської, Вінницької, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Рівненської, Миколаївської та Чернівецької областей, повідомляється на сайті міської ради.

На урочистий парад відкриття змагань прийшли та виступили заступник міського голови Валентина Губенко, начальник міського відділу з питань фізкультури та спорту Валерій Мільгевський, заступник голови ВФСТ “Колос” АПК України Григорій Савчук, голова оргкомітету змагань Наталія Піонтковська. Усі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять про воїнів які загинули в Другу світову війну та в зоні АТО.

Спортсмени змагалися в класі критеріум на 10 кілометрів (юнаки) та 7 кілометрів (дівчата). Суддівська бригада зафіксувала такі результати: в юнаків переміг Зимирєв на другому та третьому місцях відповідно Віталій Кость та Максим Вареник (усі Миколаївська область), в дівчат на першому місці Алла Марущук на другому Ангеліна Філєва, на третьому Наталія Нечитайло (усі Кіровоградська область). Відомий на Переяславщині велогонщик, майстер спорту з велоспорту СРСР, майстер спорту міжнародного класу України, депутат міської ради Олександр Аракелян відзначив переможців цінними призами.

Наступного дня, в передмісті Переяслава-Хмельницького в селі Гребля продовжились змагання. Юні спортсмени змагалися в груповій гонці на 40 кілометрів у юнаків та 30 кілометрів у дівчат. Суддівська бригада зафіксувала такі результати: в юнаків переміг Юрій Корзінін з Вінницької області на другому та третьому місцях відповідно Віталій Кость та Максим Вареник (обоє Миколаївська область), в дівчат на першому місці Алла Марущук на другому Наталія Нечитайло, на третьому Ангеліна Філєва (усі Кіровоградська область).

В юнацькій гонці не обійшлося без велосипедного “завалу” в якому найбільше постраждали спортсмени із Вінниччини. Всі юнаки після падіння доїхали до фінішної лінії де отримали кваліфіковану допомогу працівників медичної екстреної служби. Жоден із підлітків не потребував госпіталізації та медичні процедури терпіли з гідністю.

9 липня завершилися Всеукраїнські пошукові сільські змагання з велоспорту на шосе “Хто ти, майбутній Олімпієць?”.

Відбулася заключна, третя гонка – індивідуальна на 15 кілометрів у юнаків та 10 кілометрів у дівчат. Перемогу здобув у юнаків – Віталій Кость з Миколаївської області та Алла Марущук з Кіровоградської області. Алла Марущук провела змагання стабільно – перемогла на всіх видах змагань.

Того ж дня відбудулися урочистості з нагородження переможців та призерів змагань в ОГНСБ “Переяславль” ВФСТ “Колос” АПК України.

В командних змаганнях перемогу здобули велосипедисти із Кіровоградщини.

Усім переможцям та призерам були вручені медалі, дипломи та пам’ятні призи, а переможцям та призерам в командних змаганнях – кубки.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.