У Переяслав-Хмельницькому відбулась робоча зустріч з представниками ЄС/ПРООН в Україні

0
1425

24 березня 2017 року місто Переяслав-Хмельницький відвідали член представництва ЄС в Україні ОльгаБороданкова та спеціалісти з розвитку громад Проекту МРГ  Сивілія Черман і Світлана Василенко.

Даний візит відбувся в рамках підписаної Угоди про співпрацю  з Проектом ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ», згідно з якою і стартував згаданий проект у нашому місті, йдеться на сайті виконкому міської ради.

За умовами Проекту ЄС/ПРООН допомагає Переяславу-Хмельницькому впроваджувати заходи з енергозбереження, ініціаторами яких виступають громадські організації та об’єднання співвласників багатоквартирних будинків.

В ході зустрічі делегація спільно з заступником міського голови Валентиною Губенко та Наталією Устич – начальником управління економіки, яка є і муніципальним координатором Проекту в Переяславі-Хмельницькому відвідали ОСББ «Оберіг», «Молодіжний Переяслав», де поспілкувалися з мешканцями громади про ефективність та результати впроваджених проектів. Також відвідали загальноосвітню школу І-ІІІ ст. №1, де було реалізовано два проекти: перший проект – «капітальний ремонт приміщення їдальні», другий проект –  «капітальний ремонт актової зали». Завітали в Переяслав-Хмельницьку міську раду, щоб ознайомитись з роботою «ресурсного центру громад», який  функціонує на першому поверсі у Переяслав-Хмельницькій міській раді.

Під час спілкування з людьми, гості відмітили помітний ріст свідомості членів ОСББ в напрямку об’єднання навколо вирішення проблемних питань, зацікавленості у впровадженні нових проектів по енергозбереженню. Переяславці самі підкреслили позитивні зміни в якості контролю над виконанням робіт за проектами та збереженням спільного майна ОСББ.

Шановні гості сподіваються, що позитивний приклад та досвід діючих Переяслав-Хмельницьких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків знайде своє продовження в інших об’єднаннях громадян.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.