У Переяславі-Хмельницькому 66 учасники бойових дій та учасники АТО отримали рішення міської ради на отримання земельної ділянки

0
1227

Як повідомляється на сайті міської ради, 11 січня 2017 року в сесійній залі міської ради відбулося вручення рішень міської ради про надання дозволу на розробку проектів землеустрою з метою передачі земельних ділянок у приватну власність учасникам бойових дій та учасникам АТО. В сесійній залі були присутні депутати міської ради, члени виконкому, переяславські волонтери, священики УПЦ КП, працівники управлінь та відділів міського самоврядування.

Тарас Костін звернувся до українських воїнів та вручив разом з головним архітектором міста Анною Степанеко їм рішення, що дають підставу звернутися до відповідної землевпорядної організації й замовити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, який після затвердження міською радою дасть можливість оформити свідоцтво про право власності.

Анна Степаненко роз’яснила подальшу процедуру оформлення документів, після чого представила запрошених представників рганізацій, які мають відповідні ліцензії на виконання землевпорядних робіт. У відділі архітектури можна дізнатися про сертифіковані організації, які мають право на оформлення таких документів.
Депутат міської ради, голова земельної комісії Владислав Юденко зауважив, що отримання рішень про надання дозволу на розробку проекту землеустрою це лише перший етап на шляху оформлення права власності на земельну ділянку. Воїни АТО в праві самовільно обирати землевпорядні організації, які будуть розробляти проект землеустрою.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.