Діти з Переяслав-Хмельницького району проведуть літні канікули в Іспанії

0
1597
Асоціація «Ніноьс де Украніа і Андалусія» Долорес Перес Васкес (м. Альхесірас Кадіс, Іспанія), яка є партнером української благодійної організації «Арко Іріс» тісно співпрацює з Переяслав-Хмельницьким районом. Завдяки цьому ось уже 7 років поспіль щороку влітку та взимку діти багатодітних сімей, соціально незахищених сімей та діти-сироти мають можливість відвідати сім᾿ї Іспанії, оздоровитися, відпочити, вивчити мову та культуру і звичайно ж отримати матеріальну допомогу.
Щороку, представники благодійної організації «Арко Іріс» відвідують сім᾿ї на Україні, де також опікуються дітками та допомагають сім’ям – закуповують продукти харчування, дарують цінні подарунки для покращення умов проживання, а також допомагають в облаштуванні будинків, йдеться на сайті РДА.
1 червня в день відзначення міжнародного дня захисту дітей 15 юних переяславців отримали можливість провести літні канікули в Іспанії. Заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Любов Онопрієнко побажала діткам приємного відпочинку та незабутнх вражень, з якими вони поділяться повернувшись до України аж у серпні.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.