Передноворічні свята для дітей Переяслава продовжуються

0
1398

Миколаївські святкування вже стали доброю традицією в Будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді (директор Ніна Іванівна Товкун). В переддень свята в закладі працювала Пошта Святого Миколая, майстер-класи з виготовлення миколаївських сувенірів, виставки-конкурси поробок, акції збору подарунків для дітей, які перебувають в зоні АТО, зустрічі зі священниками, виступи з пізнавально-виховними міні-виставами в школах та в Храмі Воскресіння Христового. Про це йдеться на сайті міської ради.

Щоб зробити радісним та святковим сам день Святого Миколая, для своїх гуртківців та дітей соціально-незахищених категорій педагоги та вихованці БХТДЮМ підготували театралізовану концертну програму «В день святого Миколая хай добро перемагає!». Чотири виступи щоразу збирали повні зали вдячних маленьких глядачів, які разом із добрими чарівниками Гарі Потером (Рома Біляй), Герміоною (Мар`янка Невертій) та Доброю Феєю (Інна Товкун) перемагали злодійок . Яскраві танцювальні композиції у виконанні вихованців хореографічної студії «Перлина» (керівник Ірина Марченко) та акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (керівник Тетяна Ковшун) гармонійно впліталися в сценарій, а пісні юних виконавців вокальної студії «Акорд» (керівник Анна Порфі`єва) доповнювали дійство. Насичена радістю творчості атмосфера свята зробила диво – зникли злодійські чари і до дітей прийшов Святий Миколай (Влад Красовський) із подарунками, які в цьому році йому допомагали підготувати підприємці Олександр і Тетяна Демко та Братство Святого Андрія Первозванного (Мормель Валерій Федорович). У підготовці свята велика заслуга батьківського колективу, адже колоритні костюми героїв дійства, юних танцюристів та вокалістів виконані за їх кошти.

Після театралізованих вистав та концертних номерів співаків та танцюристів, дітей привітали з передноворіччям та Святим Миколаєм керуюча справами міськвиконкому Валентина Гринець, директор Переяслав-Хмельницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Валентина Мільгевська, начальник відділу служби у справах дітей виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради Катерина Лой. Вони від імені міського самоврядування та міського голови Тараса Костіна подарували дітям подарунки.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.