Український банк видає безвідсоткові кредити на покупку електромобілів

0
1224

Український банк «Укргазбанк» разом з Oxygen Group та ULF Finance почали видавати безвідсоткові кредити на покупку електромобілів.

Програма передбачає термін виплати до трьох років і є можливою за умови внесення передоплати в розмірі від 50%, повідомляє Autogeek.

За розрахунками, вартість покупки автівки Nissan LEAF, яка є найбільш популярним електрокаром в Україні, складе від 399 999 грн. Згідно з пропозицією, одразу можна сплатити 199,500 грн, а далі – від 183 гривень щодня протягом трьох років. В середньому житель Києва на автомобілі з двигуном внутрішнього згорання витрачає таку ж суму на паливо за день.

Таким чином, покупка електромобіля здійснюється за половину його вартості, а оплата частинами відповідає витратам на паливо, якщо брати авто з двигуном внутрішнього згорання. Протягом рок з моменту покупки компанія безкоштовно надає доступ до мережі власних зарядних станцій.

Oxygen Group – компанія, яка продає електроавтомобілі, мультистандартні швидкісні й побутові станції для них, надає послуги пасажирських й вантажних перевезень електрокарами.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.