Сквирщина отримала півмільйона грн на відшкодування аптекам за безкоштовні ліки

0
1341

Сквирському району з держбюджету виділено 475500 грн на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування серцево-судинних захворюваннь, цукрового діабету ІІ типу, бронхіальної астми. Про це повідомляє сайт “Сквира”.

Днями відбулось засідання комісії щодо укладання договорів за заявами суб’єктів господарювання, що  провадять господарську діяльність на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з роздрібної торгівлі лікарськими засобами, незалежно від форми власності та підпорядкування, аптечні заклади яких розташовані в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці, про відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окремих захворювань населення, яке страждає на серцево-судинні захворювання, цукровий діабет II типу, бронхіальну астму.

Головою комісії є перший заступник голови райдержадміністрації О.В. Славінська. Вона акцентувала увагу присутніх на тому, що для Сквирського району видатки субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окермих захворювань між місцевими бюджетами області на підставі статистичних даних про кількість осіб, які страждають на серцево – судинні захворювання, цукровий діабет ІІ типу, бронхіальну астму на 2017 рік становлять 475,5 тис. грн.

Тож. прийнято рішення пропорційно до чисельності населення району розподілити виділені кошти між субєктами господарювання, що надали згоду взяти участь у програмі із застосування механізму відшкодування вартості лікарських засобів для лікування окермих захворювань населення.

Укладено договори із суб`єктами господарювання (аптечними закладами): Сквирською центральною районною аптекою № 25 та ТОВ “Київфарм” і здійснюється видача ліків.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.