На Київщині перша білоцерківська пара уклала шлюб за годину

0
1274

У п’ятницю, 7 квітня, у Білій Церкві зареєстровано першу закохану пару, яка подала заяву на оформлення шлюбу за спрощеною системою

Про це повідомляє “Моя Київщина” з посиланням на сайт Білоцерківської міської ради.

Громадянин Італії Мауріціо Тетамо та білоцерківчанка Олена Подрєзова вирішили не чекати визначеного 30-денного терміну для створення родини і зареєстрували свої стосунки скориставшись послугою “Шлюб за добу”.

Це стало можливим завдяки включенню міста Біла Церква до пілотного проекту Міністерства юстиції України.

Проект є частиною євроінтеграції, свободи та додаткового права вибору для наших громадян.

“Шлюб за добу” в Білій Церкві зможуть укладати як білоцерківці, так і жителі будь-якої області. Реєстрація шлюбу відбувається в день звернення.

Мауріціо та Олена познайомилися в Мілані два роки тому. Після того, спілкувалися за допомогою мережі інтернет та мали змогу зустрічатися лише раз на два-три місяці. Влітку минулого року вони вирішили одружитися і, відтоді, майже не розлучалися.

“Нам довелося чекати майже півроку, було багато різних перепон… Сьогоднішній день – він як даний Богом нам, бо лише в середу ми дізналися, що сьогодні, нарешті, зможемо одружитися. Ми дуже щасливі”, – зазначила Олена Подрєзова.

Від імені міської влади молодят привітали заступник міського голови Інна Новогребельська та начальник управління надання адміністративних послуг міської ради Людмила Капінус, які були одними з ініціаторів включення Білої Церкви до переліку міст цього пілотного проекту. Вони побажали молодому подружжю довгих років щасливого спільного життя та міцного кохання.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.