У ДНР заявили, що Київ готує наступ

0
1304

За словами представника ДНР, командування України нібито стягнуло до лінії зіткнення додаткові сили і техніку.

Так званий заступник командувача оперативного командування самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР) Едуард Басурін заявив, що військово-політичне командування України відмовилося виконувати мінські домовленості і замість відводу озброєнь нібито стягнуло до лінії зіткнення додаткові сили і техніку, повідомляє Корреспондент.net з посиланням на Донецьке агентство новин.

“Військово-політичне командування України відмовилося виконувати рішення Мінська щодо відведення важкого озброєння від лінії зіткнення, а, навпаки, зайнялося проведенням нарощування угруповання військ. Ми фіксуємо концентрацію сил і засобів противника на лінії зіткнення військ для створення ударного угруповання”, – зазначив Басурін.

Він також заявив, що на територію Авдіївського коксохімічного заводу нібито прибули з Краматорська два ракетні тактичні комплекси “Точка-У”, ще шість вивантажилися на залізничній станції в селі Новобахмутівка Ясинуватського району, а потім поїхали для виконання завдань.

Басурін стверджує, що українські військові випустили більше 50 снарядів по житлових кварталах Донецька з озброєнь, заборонених мінськими угодами.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.