Які машини крадуть найчастіше

0
1386

2016 року найпопулярнішими автомобілями у крадіїв стали Toyota, Infiniti, Range Rover та Lexus. За словами страховиків, крадії не обмежуються лише дорогими автівками. Зловмисники також крадуть такі марки, як KIA, Daewoo-Chevrolet та Renault.

“Найбільший сплеск викрадень автомобілів був 2014 року. Тоді у клієнтів PZU викрали 66 машин. 2015-го статистика за цим показником значно покращилася – викрали 18 авто, а минулого року – 11. 2014 року найчастіше угони траплялися в Донецькій і Луганській областях. Минулого року – у Києві, Одесі, Харкові. Є випадки викрадення також у Вінниці, Житомирі та Мукачевому”, – каже Gazeta.ua речник страхової компанії PZU в Україні Олександр Мельничук.

Торік в українців украли 7527 машин, серед яких кожен п’ята – іномарка. Найпопулярнішими авто для зловмисників стали Toyota, Mercedes, BMW, Mitsubishi, Honda, Lexus, Audi, ЗАЗ-Daewoo і ВАЗ. Вітчизняні автівки викрадають переважно для розкомплектації, продажу по запчастинах і здачі залишків на брухт.

Деякі крадії працюють за новою схемою: викрадають авто, щоб потім повернути за винагороду. У Києві так повернули понад 80 престижних машин, заявили в МВС.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.