Учні ЗОШ №7 відвідали шпиталь з різдвяним вертепом

0
1334

13 січня, в переддень Старого Нового року, барвистий вертеп завітав до УДМСЦВВ, що в селі Циблі, щоб привітати наших захисників з прийдешніми святами. На цей раз, разом із волонтеркою Волошин Мар’яною, бійців вітали учні Переяслав-Хмельницької ЗОШ І-ІІІ ст. №7, зазаначаєтсья на сайті міської ради.

Так, вже два роки поспіль, за ініціативи директора Переяслав-Хмельницької сьомої школи Кітаєвої Галини Василівни, учні підтримують наших героїв. Дітки вітали бійців театралізованим дійством «Маланка», колядою, подячними віршами. Свято було урізноманітнено танцювальними номерами, котрі дарував танцювальний колектив «Каприз», та українськими піснями як старовинними так і сучасними наспіваними дитячим фольклорним ансамблем «Фортуна» (художній керівник Лариса Дорошенко) та у сольному виконанні. Окрім концертної програми, дітки привезли героям різдвяні гостинці.

На концерті, що відбувся в будинку культури на території шпиталю, були присутні не лише військовослужбовці, але й ветерани Другої світової війни. Проникливий виступ дітей ніс у собі українську культуру, наші традиції та звичаї… На очах у ветеранів сльози гордості за Україну і впевненості у тому, що таке підростаюче покоління буде дорожити нашою свободою, нашою державою.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.