Олександр Чубай зламав шию, але не зламав свій дух! Інтерв’ю.

0
853

Олександр Чубай відомий на Переяславщині майстер-пірограф, (випалювання на деревині) найбільші відомі громадськості його роботи розписані лавочки, які він подарував місту, встановлено у центрі міста біля фонтану. Соціальні мережі рясніють фотками переяславців, що полюбляють там відпочивати і виставляти свої фото на фоні робіт Майстра.

Чоловік після невдалого ниряння у воду отримав складну травму, після багатьох операцій опинився у візку. Він зламав шию, але не зламав свій дух.

Ми взяли у нього інтерв’ю в якому він поділився тим, проте, як то сталася, ця трагедія, яка як він вважає, врятувала його життя.

Життя його розділилося на до і після травми. Після втрати можливості рухатися, Олександр переконаний, що його життя стало більш насичене  змістом. Відкрився талант, він перестав вживати алкогольні напої, палити сигарети, з’явилися мрії та ідеї, які б хотілося втілити у реальність.

 В особистому житті теж все перемінилося, швидко та трагічно не стало мами, яка його витягала з лікарні, але з’явилася кохана дружина Наташа, яка надихає на нові звершення. Він зрозумів, хто справді є вірним другом, і чому варто творити не тільки для себе, але й для жителів міста.

З роботами майстра можна ознайомитися та замовити за посланням

Дивіться інтерв’ю.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.