Селу Строкова виповнилось 875 років

0
1571
7 липня жителі села Строкова відзначали 875 років першої згадки про село. Привітати селян приїхало чимало гостей. Серед них голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Андрій Пряхін, заступник голови районної ради Іван Бугаєнко, сільські голови сусідніх сіл. Вони привезли не лише подарунки, а і артистів. Концертна програма в селі тривала більше трьох годин, йдеться на сайті РДА.
Керівництво району привітало громаду села Строкова зі святом, та побажали подальшого соціально-економічного розвитку населеного пункту. Подякували всім добрим людям, що внесли частку свого серця у святкування ювілейної дати.
Ведучі свята згадали всіх хто віддав своє життя служінню громади, всі присутні вклонилися світлій пам’яті славних земляків, які золотом вписали свої імена у «Книгу добрих справ села». Подякували головам сільських рад, які працювали в різні роки, всім, хто своєю щоденною працею розбудовував село і в воєнні роки і після, працюючим головам колгоспу в різний час, які будували ферми, дороги і магазини.
Сільський голова Микола Жук з цікавістю розповідав про історію створення даного населеного пункту, та вітаючи земляків зі святом вручив подяки, почесні грамоти на грошові винагороди людям, які працюють на благо сільської громади – Яремі Володимиру Сергійовичу, депутату районної ради, керівнику ПП „Строкова–Агро”.
За чуйне серце, вмілі руки і безвідмовність у тяжкі хвилини хвороби і розпачу подякував лікарям – вихідцям із села, які є і будуть в майбутньому особливою гордістю села.
Слова вдячності за велику життєву мудрість висловили старожилам села. Щиро побажали доброго здоров’я, довгих благих літ, а ще відчувати постійно що вони потрібні і своєму роду, і своєму селу.
З великою радістю привітали багатодітні родини, а також  найменших жителів села.
Слова вдячності за високий талант висловили майстриням села, чиї роботи були представлені на виставці у сільському клубі.
Приємною несподіванкою для всіх була безпрограшна лотерея, де кожен мав змогу виграти різноманітні подарунки, а також святковий стіл та дискотека.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.