Звіт депутата Бориспільської районної ради VІІІ скликання Юрія Бобровніка

0
3732

Юрій Бобровнік опублікував на своїй сторінці у ФБ звіт публікуємо мовою оригіналу.

Звіт депутата Бориспільської районної ради VІІІ скликанняБобровніка Юрія Вікторовича за 2022 рік

(обраний по мажоритарному округу (Переяславська, Дівичківська та Циблівські громади) за списком ПП «Слуга народу»).

Взяв участь у роботі всіх засідань профільної постійної депутатської комісії питань планування бюджету та фінансів, соціально-економічного, культурного розвитку, інноваційно-інвестиційної політики до складу якої входжу.Взяв участь у роботі всіх сесій Бориспільської районної ради, окрім, одного І пленарного засідання 15 позачергової сесії. Не прибув, бо був при виконанні завдань визначених командиром 137 Об ТРО.Цього року, як депутат районної ради підготував небагато депутатських звернень.

Серед значущих було моє звернення про підтримку Добровольчих формувань територіальних громад на рівні Бориспільського району. На підставі цього звернення, Бориспільська районна рада ухвалила окреме рішення про прийняття відповідної програми на рівні Бориспільського району та розіслала відповідні звернення до громад Бориспільського району та Київської обласної ради. В результаті чого, зокрема на Переяславщині вдалося налагодити співпрацю командира добровольчого формування із головою (Олександр Слюсар) та депутатами Дівичківської громади. Громада активно працює у покращенні своєї обороноздатності.

Дещо значно менше до ініціативи у підтримці добровольців долучився голова Циблівської громади (Олександр Палагута). Решта громад Переяславщини (Студениківська, Ташанська та Переяславська) поки на системному рівні не займаються забезпеченням обороноздатності своїх громад у контексті фінансової підтримки та забезпечення добровольчих формувань. Найкраще справи по фінансуванню та забезпечення добровольців налагоджено у Пристоличній громаді. У Пристоличній громаді закупили за кошт бюджету, починаючи від пального, закінчуючи бронежилетами та касками. Решта добровольчих формувань Бориспільського району їм тільки заздрять. Де я був 24 лютого 2022 року можна прочитати тут

Отримав навіть подяку.

Особисто взяв участь у заходах із приводу переходів релігійних громад із московського патріархату до Православної Церкви України в Гайшині, Мазінках, Храму Бориса і Гліба, що в мікрорайоні Борисівка. Постійно брав участь в інформаційному спротиву російській пропаганді. Наприклад як тут

У березні 2022 року став співзасновником Добровольчого формування переяславської територіальної громади №2, що здійснює виконання розпоряджень командування ТРО ЗСУ. Займається військовою підготовкою особового складу та цивільного населення. У Переяславі у березні 2022 року було створено два таких формування. Проте у грудні 2022 року ДФТГ №1 було розформовано.Загалом ефективним у депутатській роботі був 2021 рік і результати такої діяльності зображені на фото (грамота), це моя друга каденція у районній раді і цього разу набагато більшого району.

Завдяки вірі виборців, мою активність у сесійній залі оцінила Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Української асоціації районних та обласних рад». Дякую і депутатам Бориспільської районної ради за взаєморозуміння, професіоналізм та конструктивний підхід до обговорення, підготовки та прийняття рішень. Цього року особливо хочеться подякувати Леоніду Хмелькову за науку в подоланні невпевненості в користуванні зброєю, інструкторам Таріку та Мішка за навчання в її використанні та застосуванні. Передаємо досвід новим і малодосвідченим) Дякую також усім тим чоловікам і жінкам, які були поряд цей рік, плече до плеча зі зброєю у руках. Усім хто був поруч і підтримував!

Слава Україні!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.