На Донбасі за тиждень загинули 18 бойовиків, – розвідка

0
1349
У період 19-25 грудня втрати бойовиків на Донбасі склали 18 військовослужбовців вбитими та 38 пораненими

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook, пише Еспресо.tv.

Так, за даними розвідників, у складі 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти Збройних сил Росії троє вбиті та п’ятеро поранені.

У складі 2-ї окремої мотострілецької бригади, що базується в Луганську, поранено одного військовослужбовця. У 7-й окремій мотострілецькій бригаді, що базується у Брянці, 15 військовослужбовців вбито та 32 поранено.

“У лікарнях Луганська введено режим обмеження доступу відвідувачів у зв’язку з приховуванням розміщення великої кількості поранених військовослужбовців російських окупаційних військ. Морг головної міської лікарні заповнений вбитими російськими військовослужбовцями. В медичних закладах проводиться виписка хворих цивільних осіб для звільнення місць для поранених військових”, – додали у розвідці.

У розвідці пояснили, що кількість загиблих і травмованих бойовиків зросла внаслідок спроб сепаратистів зайняти нові позиції на Світлодарському виступі, порушень під час транспортування зброї і боєприпасів, незадовільних умов служби і медичного забезпечення.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.