Шкіряк: Потрібно ставити крапку на будь-яких розмовах стосовно можливості укладання перемир’я на Донбасі

0
1190

Потрібно ставити крапку на будь-яких розмовах стосовно можливості укладання перемир’я на Донбасі. Про це в ефірі телеканалу “112 Україна” заявив радник міністра МВС Зорян Шкіряк.

“Я думаю, потрібно ставити крапку взагалі на будь-яких розмовах стосовно можливості укладання будь-якого перемир’я з цими відвертими й аморальними політичними шулерами й покидьками. Тому що ніякі дипломатичні стосунки не працюють з моральними уродами… Ескалація конфлікту буде продовжуватися. Путін не зупиниться. Ніякого перемир’я не буде. Основними гарячими точками на сьогоднішній день залишаються Світлодарська дуга й маріупольський напрямок – від Мар’їнки до Широкиного, й далі трохи – Авдіївка постійно знаходяться під ворожим вогнем”, – зазначив він.

При цьому Шкіряк наголосив, що українські військові проводять успішні контратаки на Світлодарській дузі. “Це, в першу чергу, обумовлено тим, що зайняті стратегічні для нас висоти. Російські війська понесли достатньо вагомі втрати. За нашою оперативною інформацією, ту, що ми можемо підтвердити, це не менше 40 вбитих. Іформація, яку ми отримуємо, йде, в тому числі, з окупованих територій… Очікується, що втрат значно більше. В штурмі українських позицій на Світлодарській дузі брали участь й спецпризначенці російських військ, зокрема спецназ ГРУ”, – сказав він.

Нагадаємо, протягом минулої доби бойовики порушували режим припинення вогню на Донбасі 33 рази.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.