Тарас Костін та Андрій Пряхін особисто доставили технічну допомогу бійцям АТО на лінію фронту

0
1847

23 грудня, з Київщини вирушила колона з 44 вантажних автобусів технічної допомоги бійцям АТО на лінію фронту. Вантаж доставлено безпосередньо в місця дислокації бойових частин, які беруть участь у бойових діях, повідомляється на сайті міської ради.

Міські голови, голови РДА особисто доставили у військові частини зібрану допомогу. Колону очолив голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган.
«Той колосальний об’єм технічної допомоги, який сьогодні зібрано Київською областю є безпрецедентним за кількістю тепловізорів, оптичних прицілів, дальномірів, захищених планшетів, дизель-генераторів, пральних машин, плотерів, ноутбуків, утеплювачів для бліндажів, теплого зимового взуття. Такого обсягу допомоги фронту ще не надавали одночасно одноразово ніколи!»,- наголосив Олександр Горган.

За словами очільника області, вся технічна допомога передається на баланс військових частин, тому продати чи в будь-який інший спосіб скористатись цією технікою, яка передається, не буде можливості.

«Для збору, придбання цієї допомоги не було використано жодної копійки бюджетних коштів. Це все – добровільна допомога підприємств і громадян Київської області»,- зазначив Олександр Горган.

На заході був присутній заступник Міністра Оборони України Олег Шевченко, який висловив вдячність від імені Міністра Оборони та керівництва Збройними Силами за підтримку бійців, які знаходяться в зоні АТО.

«Цей крок ще раз підкреслює єдність армії і народу. Ще раз підкреслює те, що український народ разом зі своєю армією, разом допомагає захищати свою батьківщину», – зазначив заступник Міністра Оборони.

Міський голова Тарас Костін, голова Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Пряхін, голови міст Березані, Баришівки та голови Яготинської, Згурівської РДА 24 грудня зустрілися в місті Покровськ Донецької області з командиром 43-ї окремої артилерійської бригади Збройних сил України, який супроводив колону з технічною допомогою до місця дислокації вояків на лінії розмежування українців та проросійських сепаратистів.

Супроводжувати колону з автомобілів з Києва до Дніпра довірили єдиній бригаді медиків – Переяслав-Хмельницької станції екстреної медичної допомоги у складі: лікаря Василя Малая, фельдшерів Анатолія Слюсаря та Миколи Борисенка, водія Юрія Кушніра.

Після розвантаження новорічних подарунків жителів Київщини, офіцери та солдати щиро дякували за гостинці та запевнили, що вони з честю виконають свій конституційний обов’язок по захисту України від російського окупанта.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.