У Переяслав-Хмельницькому відбувся ярмарок професій для випускників шкіл

0
1327
16 листопада 2016року фахівці Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості спільно з навчальними закладами різних рівнів акредитації та відділами освіти Переяслав-Хмельницької міської ради та райдержадміністрації, в приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості, організували та провели традиційний ярмарок професій для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району. Про це йдеться на сайті РДА.
Допомогти свідомо обрати майбутній фах, надати інформацію про особливості й переваги актуальних  професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план – така мета профорієнтаційного заходу під назвою «Ярмарок професій».
Понад 300 майбутніх випускників шкіл міста та району відвідали цьогорічний осінній ярмарок професій. Листівки, буклети, довідники – це неповний перелік інформаційно-довідкових матеріалів, якими могли скористатися учасники ярмарку.
Для презентації своїх навчальних закладів на «Ярмарок професій» прибули представники: Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету ім. Григорія Сковороди , Київський політехнічний інститут,  Чорнобильський медичний коледж,  Київський професійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою, Національний авіаційний університет, Національний транспортний університет, Транспортно-економічний коледж, Національний університет харчових технологій,   Академія  пенітенціарної служби України. Представники навчальних закладів розповіли про правила прийому, навчання, та перспективи подальшого працевлаштування. Дуже зацікавив учнів майстер-клас- розпис на руках хною, який презентували представники  факультету образотворчого мистецтва Київського індустріального коледжу.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.