У Переяслав-Хмельницькому університеті пройшов навчальний курс «Діяльність громадських організацій та децентралізація влади»

0
1251

Управління молоді та спорту Київської облдержадміністрації спільно з Комунальним закладом Київської обласної ради «Київський обласний молодіжний центр» в співпраці з відділом у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради 15 листопада 2016 року на базі державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» провели навчальний курс «Діяльність громадських організацій та децентралізація влади» в рамках програми «Самоорганізація молоді». Про це йдеться на сайті КОДА.

Метою заходу була популяризації та сприяння розвитку діяльності молодіжних громадських організацій, а також покращення освітнього рівня молоді в регіоні.

В програмі були лекція та тренінг-практикум, який провели в.о. директора КЗ КОР “Київський обласний молодіжний центр” Андрій Михайлов та начальник відділу сприяння зайнятості, розвитку молодіжного руху та інформаційної політики Київської ОДА Світлана Назарук. Вони ознайомили студентів із особливостями та діяльністю громадських організацій на місцевому та обласному рівнях в умовах децентралізації влади, обміном досвіду в сфері діяльності молодіжних громадських організацій, лідерів громадського сектору.

В заході взяли участь 40 осіб, з числа соціально активної молоді, студентів, лідерів та представників ГО, віком від 16 до 21 року. Були запрошені заступник міського голови Валентина Губенко, депутати міської ради Сергій Кикоть та Ігор Янчук.

Дискусія проходила тривала понад три години. Всі учасники заходу отримали сертифікат учасника навчального курсу «Діяльність громадських організацій та децентралізація влади» в рамках програми «Самоорганізація молоді».

 

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.