Кримінальне впровадження відкрито проти голови Переяславської РДА Клименка

0
1629

Про це написав на своїй сторінці у ФБ депутат Переяслав-Хмельницької районної ради Юрій Бобровнік.

Кримінальне впровадження проти голови РДА Переяслав-Хм. РДА Юрія Клименко відкрито!

Пам’ятаєте історію проте, як Клименко у перші дні свого призначення Юрій Васильович побіг відразу через дорогу від адміністрації купувати цукерки у магазині своєї дружини.

Це конфлікт інтересів. Це ще й банальна жадність.

Цю покупку в системі електронних закупок побачила адвокат-активіст Оксана Шевченко, і з цього приводу підготувала інформаційний запит, на який Клименко надавав відповідь із супровідним листом за своїм підписом, офіційно завірену копію договору купівлі-продажу продукції у своєї дружини.

Після того, як я цей договір опублікував у ФБ. Клименко злякався і заставив головного бухгалтера знищити договір. Заставив керівника апарату Валерія Перчука підписати по новій договір зі жінкою Клименка договір.

Перчук немав права підписувати такий договір. Та справа в іншому, це вже підробка службових документів, і відповідно кримінальна відповідальність.

Але хтось вперто заставляє слідчого поліції закривати і не проводити об’єктивне розслідування. Адже поліція знає де лежить друга копія договору і платіжка, які Клименко підписував. Але слідчий переяславської поліції вперто не хоче йти забрати ці оригінали документів, не хоче допитати учасників підробки документів.

Хто заставляє переяславську поліцію не працювати? У мене підозра на колишнього прокурора Переяславщини на прізвище К. та депутат районної ради, який має впливового брата на прізвище Я.

Далі буде…

Це не єдині правопорушення Клименка останній рік роботи його в Переяславській РДА.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.