Переяслав-Хмельницький прагне яскравих кольорів

0
1548

ГО “Джем Толока” спільно з міським відділом у справах сім’ї, дітей та молоді починає мистецький проект “Арт-Переяслав – місто яскравих кольорів”. Організатори запрошують митців, дизайнерів та просто творчих людей взяти участь в оновленні міста. Про це йдеться на сайті міської ради.

За словами голови ГО “Джем Толока”, депутата міської ради Ігоря Янчука, завдяки проекту Переяслав-Хмельницький наповниться витворами вуличного мистецтва: на сірих парканах і занедбаних стінах будівель з’являться картини. Це, по-перше, вбереже їх від безглуздих і нецензурних написів. А по-друге, вуличні малюнки стануть окрасою міста.

Усі визначені для стріт-арту місця незабаром будуть опубліковані. Наразі проект стартує з оформлення стін на вулиці Шевченка.

Щоб стати учасником проекту потрібно надіслати ескіз малюнку на електронну пошту kucherenkodity@ukr.net з позначкою “Арт-Переяслав” та вказати потрібну кількість матеріалів для роботи (фарба, пензлі, розчинник).

Вітається історична, патріотична тематика малюнків, а також ті розписи, які нестимуть позитив і надихатимуть на добрі вчинки. Не приймаються роботи, які пропагують насильство та мають політичний зміст.

Ескізи відбирає та затверджує виконавчий комітет. Деталі за телефоном 093-116-05-31.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.