Смерть “Мотороли” може призвести до зачисток всередині “ДНР”, – Тука

0
1306

Смерть бойовика “Мотороли” може призвести до певних зачисток всередині так званої “ДНР”. Про це повідомив заступник міністра з тимчасово окупованих територій Георгій Тука в ефірі телеканалу “112 Україна“.

“Ворожити можна багато, відповідь можуть знати тільки виконавці. Те, що це сталося, це в будь-якому випадку абсолютно логічно. Місяці чотири тому я говорив, що проект “Новоросія” закрито. Те, що ми спостерігаємо, низка смертей, це повністю вкладається в картину розвитку подій. Це не перша і не остання”, – сказав Тука.

Заступник міністра вважає, що Росія не буде використовувати смерть “Мотороли” в своїх цілях.

Відповідаючи на питання, чи може вбивство “Мотороли” бути причиною ескалації з боку бойовиків, Тука сказав: “Так, це може бути на короткостроковому етапі. Швидше за все, будуть проводитися певні зачистки всередині так званої “ДНР”, так, як це було в сусідній “державі”, де править граф Плотницький. Всі ці абсолютно логічні пазли однієї картини, проект закрито”.
Нагадаємо, 16 жовтня одного з лідерів терористичної організації “ДНР” Арсена Павлова з позивним “Моторола” вбили в ліфті власного будинку в Донецьку.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.