Як запобігати домашньому насильству у громадах: візьміть участь у тренінгу та воркшопах

0
1394

UNFPA, Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні, за підтримки урядів Великої Британії, Канади та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA), організовує тренінг та воркшоп на тему запобігання домашньому насильству для громад.

Воркшопи про зміни соціальних норм щодо запобігання домашньому насильству в українських громадах

Коли: серія воркшопів пройде між 9 листопада та 8 грудня (12:30 – 18:00).

Що буде відбуватись: впродовж 2 днів воркшопу учасники/-ці команд опанують необхідні інструменти та концепції для запобігання домашньому насильству в онлайн-форматі. А також – розроблять попередні стратегії та плани дій для своїх громад.

Ті, хто пройдуть воркшоп, зможуть підготувати проєктну заявку для втілення власних пілотних ініціатив. Ми відберемо найкращі та надамо фінансову та експертну підтримку для їхньої реалізації!

Щоб взяти участь: потрібно зібрати команду – від однієї територіальної громади може подаватися необмежена кількість команд. Зареєструватись можна тут https://bit.ly/zminy-hromadu

За лінком також перевірте, чи ваша громада є серед списку тих, для кого цей тренінг.

Дедлайн прийому заявок: 11 листопада.

Після тренінгу усі учасники/-ці отримають електронні та друковані інформаційні матеріали. Зокрема, розроблений UNFPA “Путівник для громад зі зміни соціальних норм для запобігання домашньому насильству” та сертифікати. 

Тренінг з протидії та запобігання домашньому насильству

Коли: серія онлайн-тренінгів для представників громадських організацій, активістів та лідерів думок пройде з 21 листопада по 1 грудня (10:00-14:30).

Що буде відбуватись: на події учасники дізнаються проформи домашнього та гендерно зумовленого насильства; можливості запобігання і протидії насильству у особистому й професійному житті; державну систему у сфері запобігання та протидії домашнього насильства.

Щоб взяти участь – перейдіть за посиланням bit.ly/protydiya_nasylstwu.

За лінком також перевірте, чи ваша громада є серед списку тих, для кого цей тренінг.

Дедлайн прийому заявок: 15 листопада.

Після тренінгу учасники отримають інформаційні матеріали та сертифікати. Також організатори проведуть тематичний хакатон, на якому зберуть всіх учасників/-ць тренінгів, щоб обмінятися своїми проєктами і разом згенерувати креативні ідеї для запобігання домашньому насильству у громадах.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.