Скіфи=Українці! Від Скіфії до Руси-України!

0
2759

“Жодна ідея не може бути зрозуміла без її історії.”

Огюст Конт.

Стрижнем національної ідеї слід, насамперед, вважати систему традицій, тяглості і усвідомлення глибинного зв’язку із минулим, давнім минулим.

Минулим – як фундаментом, що сформував систему звичаєвості і життєвих цінностей, що власне були силою гуртування етносу і акцентуванням уваги на його потенціалі.В формуванні національної ідеї й воєнної доктрини ключове місце займає коректна історична пам’ять.

Маніпуляції і підміни в багаторівневій історичній пам’яті є технологією руйнації духовної етнонаціональної культури, де кульмінацією виступає спотворення і подальше знищення ціннісних орієнтирів.

Наразі ми з вами живемо у моменті, який активував наші архетипи, що є нашим зв’язком з глибинами міфологічної свідомості української нації.Доцільність цієї активації нашого войовничого духу, як тяглість і звичаєвість у боротьбі за майбутнє народу з посиланням на тисячолітнє минуле є стрижнем майбутньої національної ідеї й воєнної доктрини у сукупності із найвищими життєвими цінностями.

Саме це виступає головним об’єднавчим потенціалом нації у боротьбі за майбутнє і перемогу над ворогом. Від скіфського меча, календарних чи мілітарних літургій скіфів до кібервійськ і високоточної цифрової ери ведення бойових дій. Пам’ятаємо хто ми і звідки І чому є любов до своєї землі.

С.Червінський

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.