Як Переяславська лікарня вимиває гроші із бюджету громад! Району та Області!

0
1318

Подивіться відео, прочитайте і ужахніться!

Про це написав на своєму Ютуб каналі депутат Бориспільської районної ради Юрій Бобровнік.

Відвідав форум депутатів політичної партії “Сили людей” де міський голова Тростянецької громади (Сумська область) на прикладі їхньої Центральної районної лікарні, фактично нам переяславцям показує, як у нас в лікарні її керівництво зписує гроші. Лікарня, що їх, що наша переяславська одинакові.

1. Ремонт відділень обійшовся громаді із залученням найдорожчих матеріалів та обладнання в середньому від 3 до 6 млн. Наприклад терапевтичне відремонутвали за 3,3 млн, у Переяславі пів відділення ремонтують рік за 44 млн. грн. Це приблизно у 10 разів дешевше ніж у Переяславській ЦРЛ Кузьменчук організувала ремонт.Тепер Бориспільську районну раду постійно примушують проголосувати за виділення нових коштів на ремонт всього пятого повреху терепавтичного корупсу за 9 млн. грн. Там хочуть зробити реанімаційно-хірургічне відділення. Тоді як половину першого поверху із менш вартісним обладнанням роблять за 44 млн. грн. Де логіка? Паляться на повну!

Тростянецька громада зробила ковідно-реанімаціне відділення за 1,3 млн. грн. Це приємний ШОК!!!!! Я переконую, голову Бориспільської РДА РУслана Дяченка, що 6 млн. грн. які держава виділила на ремонт 5 поверху вистачить, він же нас депутатів переконує, що потрібно 9 млн. грн. При тому, що проекту по ремнту цього відділення станом на 20 серпня ніхто в районі не бачив. З його слів він проходить експертизу. Звертаюся до депутатів Бориспільської районної ради за підтримкою! Ми таких грошей в бюджеті на такі забаганки роками не зберемо!

2. Опалення газом, Тростянецької лікарні, яка така як наша, раніше обходилося у 7,5 млн. грн. ГАЗОМ!!!! Нагадаю, що нашу ТРЦ ЛІкарню -святої Кузьменчук за версією Маряни Волошин (одна підписи ставить на актах, інша тендери проводить), в середньому дровами ТОВ “Укрспецтепло” опалює за 8 млн. грн. дрова возять з дуже близької відстані. З строківських лісів. Тростянець перевів лікарню на дрова, і це стало коштувати 2,5 млн. грн. У Переяславі лікарня сплачує за опалення дровами 8 млн. грн. Ахуєть???? Різниця в цінах??? !!!! Я ще на початку року міському голові Саулку про завищенні ціни по опаленню написав депутатське звернення. Саулко пообіцяв вивчити питання. І, на попередніх сесіях він ТОВ “Укрспецтепло” сварив, переважно за те що сажою труять сусідні будинки людей, а на останній сказав, що вони класні Благодійники https://www.youtube.com/watch?v=Xks84ce5xdk . Ну тепер все зрозуміло. Будемо топити лікарню ДОРОГО! Але за лікарню окрім Саулка відповідають, ще й Марія Лях (ще у 2018 році вигнала ТОВ “Укрспецтепло” із шкіл у Студеники та Соснова, поставили власні котли, і економлять мільйони гривень за сезон), Василь Вовчанівський, Олександр ПАлагута та Олександр Слюсар. Надіюся у когось вистачить сміливості сказати Кузьменчук, що опалення обходиться занадто ДОРОГО!??? Чи можливо у цих радах громад є депутати зі стальними яй**ми?!

3. Утеплити увесь переяславський терепавтичний корпус, такий же як у місті Тростянець, за моєї інформацією хочуть за 16 млн. У Тростянці то зробили за 8,1 млн грн. Деталі у відео! Закликаю, усі чесні підрядні організації, які готові працювати за 30% прибутку, масово брати участь у тендерах по Переяславській лікарні і обвалювати апетити цих ГРОШОЖЕРОК!

Закликаю голів Переяславських громад зїздити у Тростянець, і переманити їх підрядні організації на ремонт нашої Переяславської лікарні. Голові Бориспільської РДА Руслану Дяченку теж би не заважало б зїздити у Тростянець! Зекономите 1,5 млн. грошей бюджету Бориспільського району!

Репост вітається!!!!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.