Київська обласна рада не може ніяк зібратися! Чому?

0
4305

Мешканці Київщини спостерігають за тим, якщо місяця в громадах відбуваються сесії, депутати нижчого рівня працюють і не бояться короно вірусу.

Київська обласна рада давно вже не збиралася. Ось вже третій перенос сесії, і це буде тільки друга сесія обласної ради.

За інформацією НП головна проблема полягає у санкціях США щодо народного депутата від Слуг Народу у Верховній Раді України Олександра Дубінського з подальшим його виключенням зі складу фракції.

Після цих всіх подій відбувся шторм і Київській обласній раді, депутати які орієнтовані на Дубінського не хочуть голосувати. А перевага більшості у Київській обласній раді зі Слуг Народу, Батьківщини та ОПЗЖ  і так була лише в мінімальною +2 голоси.

Проте хоч хтось захворів, або поїхав у відрядження чи просто утримається під час голосування, рішення буде не прийняте.

Але окрім того, після санкцій проти Медведчука не зрозумілою є позиція фракції ОПЗЖ, яка може вийти із коаліції із Слугами. Тоді нинішній голова КОР Скляров може бути легко звільнений, на його місце претендував Ярослав Москаленко (За Майбутнє). Але більш за все що можуть обрати Ярослава Добрянського (За Майбутнє).  

Відповідно стає зрозуміло, що голова Київської обласної ради Олександр Скляров переносить сесії з формальних причин типу короно вірусу, надіючись, що голова Київської обласної державної адміністрації Василь Володін знайде вихід.

У всякому разі навіть, якщо Склярова зіб’ють із посади, і не оберуть когось від Слуг Народу, і Слуга народу опиниться  в опозиції, то відповідно розпочнеться історія попередньої ради 7 скликання. Війна облради із губернатором.

Хоча всі ж знають, що на виборах «СЛУГИ Народу» і «За Майбутнє» йшли у парі і мали створювати коаліцію, але Ярослав Москаленко вирішив грати свою гру після виборів, і походу вона може стати виграшною для нього. Але чи отримає він доступ  до фінансових ресурсів, якщо голова КОДА Василь Володін лишиться?

Покаже час.

Сергій Яременко

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.