Переяславці заливають фекаліями річку Трубіж

0
1097

Про це написав у фейсбук Юрій Боровнік. Нагадаємо, що на підставі його депутатського звернення міська рада розпочала перевірку і аналіз води показав наявність фекалій у стічній дощовій дренажній системі міста. Це означало одне. У місті погані переяславці незаконно врізалися у міську дренажну систему і систематично вже багато років забруднюють і знищують річку Трубіж.

Подаємо текс посту нижче:

Діти всі ці роки купаються на пляжі де переяславці зливають свою каналізацію! Сьогодні працівники ВУКГ у супроводі поліції відкрили перші дренажні колодці по вулиці Замкова, а там фекалії . І нагло врізані труби від каналізаційних колодязів з дворів.Зі слів працівників КП власник баннного комплексу зізнався, що незаконно підключив каналізацію свого будинку і бані до дренажної дощової системи. Прошу свідомих Переяславців перестати відвідувати цю баню.Дякую начальнику ВУкг та міському голові за оперативність та об’єктивну принциповість.

Я надіюся, що у найближчі три місяці буде обстежено усі дренажні системи міста.А шкідники та вбивці річки Трубіж понесуть покарання і будуть відключені від дренажної системи і будуть на постійному контролі.Не вбивайте річку Ваші діти там купаються без Вашого відома.

Репост вітається!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.