Олену Гичко у Переяславі залякують бандити!

0
1184

Сьогодні стало відомо, що громадський активіст-адвокат, Олена Гичко яка судиться із керівництвом обманом збудованої ТЕЦ у Переяславі, зранку біля воріт виявила похоронний вінок який принесли і більш всього із сусіднього кладовища.

Також стіна будинку обгоріла від коктелю молотова, кидали дві бутилки, одна не розбилася і але запальна суміш вигоріла на траві.

Олена Гичко, відомий у Переяславі волонтер, адвокат, який безкоштовно підтримує у судах бійців АТО.

Жителі міста шоковані тим, що відбувається. Переяслав перетворюється на ганстерське Чикаго. Рік тому вбили поліцейські хлопчика Кирила, принаймі їх підозрює слідство, в суді справа валиться. На протязі останнього року два різні пяні мажори збили хлопчика на дорозі, і жінку, чоловік якої звинувачує слідчих поліції у відмазуванні винуватця, і затерання доказів його вини.

Також ДБР почало підозрювати переяславських правоохоронців у тому, що вони приховують деталі ДТП внаслідок якого загинув житель міста, а водій за кермом якого більш всього, що був теж високим місцевим правоохоронцем зник з місця ДТП.

Також часто поліція не розслідує злочини, а їх створює .

У Переяславі неодноразово виникають сутички із застосуванням вогнепальної зброї.

Останні роки місто і Переяслав-Хмельницький район захлинула хвиля масових пограбувань будинків громадян, з частим катуванням людей похилого віку. Грабіжнки приходять у той вечір коли люди отримують гроші за пай. У місті часто грабіжники вдиралися в кваритири під час того як люди були вдома, їх у кращому випадку, звязували і грабували кваритиру.

Залякування громадських активістів стало звичною справою у Переяславі. Це все вказує на те, що у Переяславі орудує організована злочинна група, яка намагається взяти під контроль місто Переяслав.

Редакція НП, закликає переяславських активістів бути обережними. Банда вже вичерпала всі агрументи і перейшла межу.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.