Слідчий переяславської поліції проти закону!

0
2641

Стало відомо про Ухвалу Печерського районного суду міста Києва у справі №757\214221\20-к , яка зобов’язує переяславську поліцію повернути все вилучене майно ДО «Лісове господарство «Білоозерське».

          Нагадаємо, що у березні доблесні переяславські слідчі Кузьковий та Тетерук повідомили, що затримали чоловіків на території Державної організації «Лісове господарство «Білоозерське», які незаконно пиляли ліс та вилучили майно, зокрема бензопилу, трактор «Білорусь МТЗ-80, а також деревину, яка знаходилася  в лісі. Будь-яких документів щодо порубки лісу(лісопорубочний квиток, затверджений перелік заходів з поліпшення санітарного стану лісів і т.п.) слідчі відмовились брати від працівників організації, мотивуючи тим, що вони «вважають» що йде незаконна порубка лісу. Таким чином слідчі намагались паралізувати діяльність організації.      Арешт на майно накладав «чесний» суддя Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду Київської області.

Працівники господарства говорять, що це відбулася не вдала спроба рейдерського захоплення державної організації, адже директор Віктор Шарапка, який був учасником АТО, і має низку військових нагород, не дозволяє місцевим псевдо елітам полювати на диких тварин, відмовляється продавати дрова Переяславській ТЕЦ. Також дирекція, через суд намагається повернути до державного підприємства землю, яку 12 років тому, родичі нинішнього керівництва Переяслав-Хмельницького району приватизували собі. Тобто приватизували ліс  . Що взагалі виходить за межі здорового глузду.

Справа почала сипатися у суді.

Печерський суд в ухвалі зазначає, що протягом трьох місяців, поліцією не надано слідчому судді достатніх та належних даних для висновку про наявність підстав, які б виправдали тривале тримання належного майна під вартою. Також суддя вказує на те, що у слідчого судді відсутні докази того, що посадові особи ДО «Лісове господарство «Білоозерське» є підозрюваними у даному кримінальному провадженні, обвинуваченими або особами, які в силу закону несуть цивільну відповідальність за шкоду  завдану діяннями підозрюваного….



З ухвали Печерського суду, випливає, що останні три місяці переяславська поліція не розслідувала справу, а просто намагалася блокувати роботу державної організації  «Лісове господарство «Білоозерське».

З якою метою?

А мета була одна, навести наклеп на керівництво ДО «Лісове господарство «Білоозерське» і поставити нових людей більш «зговорчливих», як це сталося у випадку із Держлісгоспом, який очолив виходець із Іванківського району.  Тепер там ліс пиляється куди потрібно і для кого потрібно, і в безсоромних масштабах.

Артем Ситницький

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.