В Україні померло 1203 особи за січень 2020 р. від хвороб органів дихання з яких 621 від грипу і пневмонії

0
1834

Олександр Солонтай у своєму телеграм каналі опублікував офіційні дані статистики . Нижче наводимо текст.

Вчора в ЗМІ поширили інформацію, що зимою в Україні настільки сильно лютувала пневмонія, що вона разом з іншими напастями, забрала життя значної кількості людей. Отже, мала підвищити єся смертність. Також йшлося про те, що вже ніхто достеменно не зможе встановити причини великої кількості смертей. Отже, офіційно ці люди просто померли від старості та хронічних хвороб, а реально виявити ці дані може статистика. У зв‘язку з цим, варто заглянути в дані реєстру громадян, який веде Державний реєстр виборців. Це єдина, офіційна база громадян України віком від 18 років, з якою щодня працюють сотні реєстраторів та яка щомісячно оновлюється з включенням всіх даних смертності та виїзду з країни.

Отже, за фіційними даними, в січні 2020 року дорослих громадян України стало менше на 16,5 тис. В лютому доросле населення зменшилося ще на 26,2 тис. Тобто в 2020 році Україна в середньому щомісяця втрачає -21,3 тис. людей. Щодо грудня 2019 року, то зменшення становило 20,1 тис. Всього, зимою Україна втратила 62,8 тис. дорослих. Справді, це значно сильніше зменшення, ніж було в середньому минулого року, адже в 2019 році Україна щомісяця втрачала тільки по 10,5 тис. дорослих людей. Але є два але.

По перше, в минулий 2019 рік зменшення було найменшим за всі останні роки. Найбільше це пов‘язано з тотальною звіркою реєстрів громадян тричі, двічі на виборах Президента і ще один раз на виборах Верховної Ради. А по друге, взимку завжди значно вища смертність та точність ведення реєстру, ніж в літні відпускні місяці. Тому наразі сенсації немає, рівень смертності взимку 2019/2020 років наразі середній, порівняно з іншими роками. Інша справа, що покаже березень. Там і дізнаємося, чи є реально епідемія хвороб та захворювань, яку не виявляє офіційна система охорони здоров‘я.

Статистика в продовження теми про смертність зимою від хвороб, в тому числі пневмонія – 621. До прикладу, вбили себе алкоголем більше, а саме отруїлися алкоголем – 261, алкогольна кардіоміопатія – 398, алкогольна хвороба печінки, ще +185. Тому треба пити в міру та зміцнювати імунітет з розумом!

В Україні за січень 2020 року від хвороб органів дихання померло 1203 особи, з яких 621 від грипу і пневмонії.
Нижче на фото – повна статистика смертності в Україні за січень 2020.

‼️

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.