Центр зайнятості назвав найдорожчу вакансію у Києві

0
1377

Посада директора департаменту нині є найбільш оплачуваною в Києві з усіх професій (за Класифікатором професій). Наймані працівники цієї категорії можуть розраховувати на зарплату понад 43000 грн.

Про це Укрінформу повідомили в столичному центрі зайнятості, аналітики якого регулярно укладають перелік найбільш оплачуваних столичних вакансій.

“За інформацією, наданою нашому центру роботодавцями, найбільш оплачуваними спеціалістами в Києві сьогодні є директори департаментів підприємств як державних, так і приватних в різних галузях економіки. Зокрема, в сфері телекомунікацій та банківської діяльності. Цінові пропозиції за вакансіями для таких топ-менеджерів мінімум утричі перевищують середню зарплату в столиці”, – зазначили в прес-центрі.

Попит на досвідчених керівників у столичних компаніях в умовах зростання економіки залишається стабільно високим, а от пропозиція кадрів недостатня.

“Посада директора департаменту передбачає високий рівень професіоналізму та відповідальності, організаторських здібностей, а також наявність значного досвіду керівної роботи в конкретній сфері. Тому для роботодавця пошук таких спеціалістів завжди є досить ускладненим”, – зазначили в КМЦЗ.

Реформа державної служби, що почалася в Україні з ухваленням у 2016 році Закону “Про державну службу”, запроваджує сучасні методи підбору та управління персоналом, серед яких відкритий конкурсний відбір на посади керівників у держустановах та підприємствах державної форми власності.

Нині в державних установах відкриті і проводяться десятки кадрових конкурсів, подаватися на які можуть громадяни з усієї країни, що відповідають професійним вимогам вакансій.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.