Чиновникам премії, лікарям без зарплат. Бюджет. Переяславський район

0
1465

Депутат Переяслав-Хмельницької районної ради Київської області Юрій Бобровнік опублікував пост у якому викладує складну ситуацію в якому опинився Переяслав-Хмельницький районний бюджет 2019 року після призначення головою адміністрації регіонала, тітішковоза  Юрія Клименка. 

Вперше забагато років прийняли бюджет у якому 2-4 місяці у 2019 році бюджетники району опиняться без заробітних плат.

Нижче текст посту

 

“Премії чиновникам збільшили на 1 мільйон! А людей без зарплати!

Бобровнік проголосував проти, ще двоє депутатів не взяли участь у голосуванні

Керівництво району раділо, що бюджетну  сесію провели за 32 хв. Типу такого ніколи не було. А чому не було? Тому, що вперше за останні три роки розподілять нічого. Лікарів зарплатою у бюджеті 2019 року  не забезпечено на 2  місяці.

Технічний персонал шкіл та вихователів садочків не забезпечено заробітною платою 4 місяці.

 

То чого довго засідати депутатам, коли голова адміністрації Юрій Клименко та голова райради Петро Качкалда не зуміли зібрати податки?

 

Але Качклада у 2018 році, виписував премії, майже щомісяця, собі та підлеглим.

 

Для прикладу, при заступнику Бобровніку адміністрація перевиконала бюджет у 2016 році на 10 млн. грн. у 2017 році на 15 млн. Вперше при «сепаратисту» Пряхіну, лікарі отримали премії під новий рік, а вчителі надбавки за престижність. Вперше було збільшено бюджет спорту району з 20 тис. до 300 тис. грн.

 

Дитяча спортивна школа вперше отримала 65 тис. грн. на спорт інвентар. Школи району спортивний інвентар. Сільські ради по 400 тис грн. на ремонт доріг, освітлення та  інші цілі. Що сільські ради отримають від Клименка у 2019 року? Нічого, шиш без масла!

 

Дехто скаже, так тоді не було двох громад. Але бюджет 2018 року ми формували при утворенні  двох громад, які у 2018 році функціонували. Ми запланували 2018 рік бюджет вірно, ніхто у планах у нас не був без заробітних плат.

 

Клименко радіє, тому, що бюджетна сесія тривала 32 хв. Так, бюджет у мінусі. Грошей немає, все у крали?

 

Не дивлячись на те, що заплановано людей залишити без заробітних плат, керівництво районної ради збільшує свій преміювальний фонд на 2019 рік, майже на 1 мільйон гривень у порівнянні із 2018 роком.

 

Дивіться відео. А ще, Качкалда на планував злиденні гроші району, в приміщенні райради на 250 тис. грн. поміняти електропроводку.

Грошей немає, але вони спрямовували їх не на обладнана для лікарів, не для заробітних плат. А на приміщення, яке після розвалу району, надіються успішно приватизувати. Депутат бюджетної із їх же команди не дав того зробити. Ні це був не Шаменко. Хоч він і сам розумі, що голосувати не можна.

 

Я проголосував проти такого бюджету!

 

Репост вітається!”

 

 

 

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.