Про те, про що, писати не можна!

0
3755

Оточення мера Івана Якименка попалася на хабарі, хтось навіть відсидів, а починали із того, що закупляли лавочки місту до 1100 річчя за 20 000 грн. при ринковій їх вартості у 300 грн.

 

Як можна було голосувати за Олександра Шкіру, взагалі в мене в голові не вкладується. За його керівництва МРЕО, це просто був розплідник корупції, здати  на права, взагалі було не реально без м’яко кажучи шоколадочки.  І 4 500 переяславців знаючи про це, легко проголосували за нього. Не знаю чи ці 4500 переяславців надіялися, що він буде успішним міським головою. Той не довго думаючи, першим заступником призначив свого  кума. Погоріли вони повністю, Шкіру гнали всім селом, ледь не побили на площі.

 

Перший заступник Тараса Костіна погорів на хабарі у 30 000 баксів, а починали з 600 баксів на двох. Все місто по це знало. І знало хто такий Григорій Карнаух. І знали, що  до призначення,  любив ліві грошики, як мішка косолапий мед. Точно це знали і депутати міської ради, але погодили його призначення. Бо багато, хто через Карнауха рішав через його попередню посаду.

 

У мене до переяславців запитання! Чому Ви постійно голосуєте за корупціонерів?

 

У мене є навіть три варіанти відповіді:

 

  1. Бо переяславці наївні і вірять обіцянкам, і щиро надіються, що якщо маленького корупціонера обрати і доручити йому управляти 300 млн. бюджетом, то він зміниться і стане чесним? Стане чесним, бо матиме заробітну плату у 10 000  грн. і щомісячну премію у розмірі 150%. І потім з’ясовується, що їх обманюють!
  2.  Голосуєте за корупціонерів, бо й самі хоч раз в житті давали хабарика в районній раді, адміністрації, коли мега масштабом по 10 соток в болотах Вам роздавали (в недалекі 2008-2009 рр.), в ЦРЛ Якименку за кращу палату, оренду аптеки чи ще щось… ?
  3. Чи просто виборчий список кандидатів складається із 15 -20 малих чи потенційних корупціонерів, і по факту вибирати то немає з кого? При тому, що всі свої!

 

 

P.S. Я запитував Тараса Костіна, нахріна він призначив Кранауха, його призначення для багатьох містян було, як грім серед ясного неба?. Ладно від Бочаріна було важко відкрутитися. Відповідь, була приблизно такою. «Якщо я його б не взяв би, то Наш Край не голосував би за рішення, і мені (Тарасу) вліпили б недовіру». Я йому відповів, знайшов  за що боятися. Недовіру можуть висловити, лише за чітко визначеним законом правопорушення, якщо ти їх не вчиняєш, а вони голосують недовіру. Суд тебе поновлює.

 

А тепер, що виходить? Депутати від Нашого Краю, Тарасу недовіру не висловили, а їх креатуру, Карнауха, прокуратура взяла за  руку (в місті майже ніхто цьому не дивується, бо дим вже всі давно бачили). Прокуратура то взаля за руку Карнауха, але сильно підмочила репутацію Міського голови, і як тепер Тарасу Вікторвичу буде важко утриматися, щоб не отримати недовіру від громади? Бо не довіру від депутатів Нашого Краю, ще якось можна скасувати у суді. А недовіру від громади, вже ніде не скасуєш.

 

 

Депута районної ради                                                                  Юрій Бобровнік

 

 

 

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.